2.4.12

Αποχωρεί από την εκλογική «μάχη» η Σούλα Μερεντίτη...


Μία ακόμα αποχώρηση από την πολιτική σκηνή έγινε γνωστή σήμερα, καθώς η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές.


Σύμφωνα, μάλιστα, με... πληροφορίες, την θέση της στο ψηφοδέλτιο είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Τρικαλινός ψυχίατρος Γιώργος Οικονόμου, γιος του παλιού βουλευτή και υφυπουργού υγείας με το ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Οικονόμου, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη της κ. Μερεντίτη.

Στην επιστολή της η Σούλα Μερεντίτη, μιλώντας σε προσωπικό τόνο, σημείωσε πως «η πολιτική για μένα δεν είναι επάγγελμα. Η μονιμότητα στην πολιτική δεν συμβαδίζει με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες και τις ανάγκες που αυτές δημιουργούν. Είναι βαθιά συντηρητική συμπεριφορά».

Ταυτόχρονα, η βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ ζήτησε συγνώμη από ανθρώπους με τους οποίους πιθανόν να πικράθηκε» επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «αν κάποιους στενοχώρησα στην διαδρομή, θέλω να τονίσω ότι αυτό δεν ήταν προϊόν προσωπικής αντιπαλότητας, αλλά αποτέλεσμα διαφορετικής αντίληψης και προσέγγισης των πραγμάτων».

Η κ. Μερεντίτη «φωτογραφίσει» μάλιστα τον Γιώργο Οικονόμου με τη φράση «η χώρα έχει ανάγκη καινούριες ιδέες, καινούριες δυνάμεις, καινούριους ανθρώπους. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τη δυνατότητα έκφρασης σε αυτούς».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: