26.4.12

Η ΟΜΕ-ΕΥΠ για τον Μιχελάκη> -Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα...

kourdistoportocali
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης προβοκάτσιας. Κάποιοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν προφανώς πολιτικούς σκοπούς έμπλεξαν την ... Υπηρεσία μας σε μία υπόθεση η οποία μόνο ως νούμερο επιθεώρησης μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η προσπάθεια εμπλοκής της ΕΥΠ στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου και η απίστευτη δήλωση του κ. Μιχελάκη «πώς είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία» ένα δημοσίευμα που πέρα από κάθε αμφιβολία είναι γελοίο μας υποχρεώνει να υπενθυμίσουμε ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη Δημοκρατία.

Σ΄ αυτή την Υπηρεσία έχει δοθεί τεράστιος αγώνας που ξεκίνησε από τους εργαζομένους προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη και θεσμική της λειτουργία η οποία είχε επικίνδυνα διασαλευτεί από το 2000 έως το 2009 και ιδιαίτερα την περίοδο 2004 έως 2009.

Σήμερα και μετά από αλλεπάλληλο έλεγχο της τωρινής Διοίκησης, του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, του ΣΔΟΕ, των Ορκωτών Λογιστών, και της Τακτικής Δικαιοσύνης, έχουν έρθει στην επιφάνεια υποθέσεις που αφορούν παρατυπίες, παράνομες διώξεις υπαλλήλων, υπερκοστολογημένες προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, νοθεία εσωτερικών εκλογικών διαδικασιών, πλαστά τιμολόγια, και παράνομη κατοχή υπηρεσιακών εγγράφων κ.α.

Πρόσφατα θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ζητήθηκε η άρση ασυλίας του πρώην Βουλευτή (και πρώην Διοικητή της Υπηρεσίας) κ. Κοραντή για προμήθεια συστήματος επί Ν.Δ.

Πρόσφατα προφυλακίστηκε προμηθευτής της ΕΥΠ για έργο επί εποχής Ν.Δ.

Αυτοί που ανέχτηκαν όλα τα παραπάνω είναι αδιανόητο να υιοθετούν μέσα από μία εφημερίδα συκοφαντίες που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές και πρακτικές, ταυτόχρονα δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους εργαζομένους της Υπηρεσίας μας που καθημερινά παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες για την Εθνική Ασφάλεια της πατρίδας μας αφήνοντας στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα και τις ανεξάρτητες αρχές της χώρας μας σε συνεργασία με την ΟΜΕ – ΕΥΠ να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε έλεγχο επιθυμούν στην Υπηρεσία.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να καταγγείλουν πρακτικές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, το νόημα του προεκλογικού αγώνα, και τους εργαζομένους της Υπηρεσίας μας.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: