14.4.12

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί...


Μια πολύ μικρή ανάπαυλα από τα προβλήματα της Οικονομίας και την μεταξύ τους πολιτική αντιπαράθεση, εν όψει και των εκλογών της 6ης Μαΐου, αναζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί, που... εγκαταλείπουν τα στρατηγεία τους ο ένας μετά τον άλλο, για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα εν μέσω οικογενειακής θαλπωρής.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, θα βρεθεί παραδοσιακά την Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Την Κυριακή του Πάσχα θα βρεθεί στη B’ Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα, όπου θα ανταλλάξει ευχές με στρατευμένους και θα παρακαθίσει στο γεύμα που παρατίθεται από τον Διοικητή της Μοίρας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα και εκλογική του περιφέρεια, τη Θεσσαλονίκη, θα περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στη γενέτειρά του, την Πύλο θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς που όμως θα κάνει Ανάσταση στο Ναύπλιο.
Εντός των τειχών αναμένεται να μείνει η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Μόνον ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί με την οικογένειά του την Αίγινα, κοντινό προορισμό που του επιτρέπει να είναι σε χρόνο dt στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναμένεται να φύγει από το Καστρί, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα πάει στην Ύδρα. Εκεί πάντως που θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα θα έχει σίγουρα θάλασσα, καθώς αν ο καιρός του το επιτρέψει δεν αποκλείεται να απολαύσει και το αγαπημένο του σπορ το κανό.

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί στο Δολό Ιωαννίνων. Σύμφωνα και με τοπικά μέσα η οικογένεια Καραμανλή θα μείνει και φέτος στο αγρόκτημα του Χριστόφορου Κωσταρά, όπου απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και τοπικά εδέσματα. Το Δολό είναι αγαπημένος προορισμός του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος το επιλέγει για να περάσει οικογενειακά τις γιορτές με την οικογένεια και λίγους φίλους. Βρίσκεται έξω από το ακριτικό χωριό του Πωγωνίου, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Ήπειρο.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: