4.4.12

Καταργείται από τον Ιούνιο ο μισθός των κληρικών ?...


Ερώτηση του Γ. Καρατζαφέρη στον πρωθυπουργό...
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο με θέμα το "Ζήτημα κατάργησης της μισθοδοσίας του Κλήρου με τα μέτρα του Ιουνίου". Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης του Προέδρου του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με ...

πληροφορίες από τις Βρυξέλες και από το Ευρωκοινοβούλιο, στον κατάλογο των σκληρών (και κρυφών) μέτρων του Ιουνίου, συμπεριλαμβάνεται το παράλογο και εγκληματικό μέτρο της κατάργησης της μισθοδοσίας του Κλήρου.

Αυτή την ώρα, που οι στιγμές είναι τόσο κρίσιμες, και η Εκκλησία αγωνίζεται για να ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους πολίτες αυτής της χώρας, το ξενόφερτο παρασκήνιο, με τη σύμπραξη Κυβερνητικών Παραγόντων, «ανταποδίδει» με τη συντριβή του Κλήρου μας.

Αυτό, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν πρόκειται να το δεχθεί σε καμία περίπτωση.

Κατόπιν τούτων: Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός και παρακαλείται να απαντήσει άμεσα, δεσμευτικά και με απόλυτη σαφήνεια, εάν κατά την προηγούμενη περίοδο η Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, αλλά και πρόσφατα, η Κυβέρνηση των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συζήτησαν με την τρόικα το θέμα της μείωσης, ακόμα και της κατάργησης, των μισθών των κληρικών της Ελλαδικής Εκκλησίας και της Εκκλησίας της Κρήτης»...

www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: