27.4.12

Τη διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τηλεοπτικού διαλόγου επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ...


"Εμείς δεν κρυβόμαστε"...
Τη διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τηλεοπτικού διαλόγου μεταξύ των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της προηγούμενης Βουλής, που συμφωνούν σε κάτι τέτοιο προτείνει, με ... επιστολή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μια ημέρα μετά το αδιέξοδο στη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι οι όροι του διαλόγου μπορούν να ρυθμιστούν από τους δημοσιογράφους, που θα επιλεγούν ως συντονιστές.

Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε ότι στις πιο κρίσιμες εκλογές για τον τόπο, επιλέγει διαρκείς μονολόγους.

Αντίθετα, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο διάλογο. «Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από διαδικαστικά προσχήματα. Σεβόμαστε το δικαίωμα του πολίτη να ακούσει, να συγκρίνει και να κρίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εκκληση Βενιζέλου για συνειδητή συμμετοχή στις εκλογές

Εν τω μεταξύ, σε ομιλία του στην Τρίπολη, ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε εκκληση για συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές, τονίζοντας ότι «δεν νοείται εφησυχασμός, παραίτηση και αποχή».

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς είναι δυνατό να υπάρχουν Ελληνίδες και Ελληνες που θα αφήσουν το χώρο ελεύθερο σε άλλους και δεν θα πάνε στην κάλπη να συναποφασίσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε συνειδητή συμμετοχή στις εκλογές» και κάλεσε το λαό να «εκφραστεί χωρίς μισόλογα» και να δώσει καθαρές εντολές. «Ο λαός πρέπει να πει αν θέλει μια πορεία δύσκολη που θα δώσει λύση σε τρία χρόνια ή αν θέλει μια πορεία επικίνδυνη που θα οδηγήσει στην καταστροφή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο την επόμενη των εκλογών αν δεν δώσει ο λαός εντολή», παρατήρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: