12.4.12

Τα σαγόνια των διαχειριστών του ΕΣΠΑ...


adena-gr.blogspot
Συνεχώς αναβάλουν η "σαμποτάρουν" τα Επιχειρησιακά προγράμματα για (τάχα μου) Ανάπτυξη & Ανταγωνιστικότητα...

Να που πάνε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια.
Σε πανάκριβες καταχωρήσεις (στις Κυριακάτικες εφημερίδες) όπου διαφημίζουν την ΑΝΑΒΟΛΗ (αν και την βαφτίζουν παράταση) των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμού Μεταφορών (κλικ φωτό) . Αν ήταν το μοναδικό...
πρόγραμμα, Σωκράτη Ξυνίδη (κατ ευφημισμό) αναπληρωτή υπουργέ Ανάπτυξης που υπογράψατε την παράταση , θα συμφωνούσαμε να το πάρει το ποτάμι, μια και οι υπάλληλοι λόγω Πάσχα είναι κουρασμένοι ψυχολογικά.
Όμως σχεδόν όλα τα τελευταία προγρμματα του ΕΣΠΑ, δυο μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, παίρνουν ξανά και ξανά παράταση.
Βέβαια η πιάτσα βοά για την ύπαρξη κάποιων συγκεκριμένων γραφείων Συμβούλων , που με 10% μίνιμουμ , πρώτα ετοιμάζουν τα επιχειρηματικά σχέδια-αιτήσεις υπαγωγής και κατόπιν ειδοποιούν συγκεκριμένους επιχειρηματίες να "υπαχθούν εγγυώμενοι την επιλογή τους.
Την επόμενη φορά θα αναλύσουμε πώς οι μικροενδιαφερόμενοι να υπαχθούν σε προγράμματα τύπου ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΏΝ (που πήραν τρεις φορές παράταση, ενώ η προθεσμία έληγε αρχικά τον Ιανουάριο, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ...
Αληταράααδες μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: