3.4.12

Να γιατί η ΝΔ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις...


Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι σημειώθηκε “έντονο φραστικό επεισόδιο” μεταξύ του γραμματέα του κόμματος κ. Λυκουρέντζου και του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, κ. Μουρούτη”, με αφορμή την οργανωτική κατάσταση του κόμματος και τα ψηφοδέλτια.
Διαβάζουμε επίσης...
αστειότητες ότι προκειμένου να μην παραιτηθεί ο κ. Λυκουρέζος ο κ. Σαμαράς στέλνει τον κ. Μιχελάκη να περιοδεύσει στην Αρκαδία, όπου εκλέγεται ο γραμματέας της ΝΔ.

(Α, ρε Μιχελάκη μετά τα ντολμαδάκια της Μαρίκας θα δοκιμάσεις τις τυρόπιτες Τριπόλεως)

Ο κ. Μουρούτης βεβαίως το διέψευσε επωνύμως, το θέμα δεν είναι να έγινε καβγάς, ή όχι. Και εξηγούμε:

Σε μια δύσκολη εκλογική μάχη είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες για την στρατηγική του κόμματος. Στη ΝΔ όμως ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν ούτε που βρίσκονται ούτε τι κάνουν. Και σπεύδουν να διαρρέουν ό,τι συμβαίνει στα μέσα ενημέρωσης.

Γι αυτό και βλέπουμε σε μια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ ούτε υποψηφίους να βρει δεν μπορεί, φυλλάδες και ΜΜΕ να ασχολούνται μόνο με τα “προβλήματα της ΝΔ”.

Γνωρίζουμε, επίσης, καλά , επειδή μας το λένε καθημερινά οι αναγνώστες μας, ότι την στιγμή που ορισμένοι ασχολούνται με το προσωπικό τους ίματζ, η κομματική οργάνωση της ΝΔ απλώς δεν υπάρχει λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Και γι αυτό δεν φταίνε φυσικά οι οργανώσεις. Ούτε τα ψηφοδέλτια φταίνε με αυτούς που βλέπουν να τα γεμίζουν.

Βλέπουμε επίσης το επικοινωνιακό παιχνίδι, όχι της ΝΔ, αλλά ορισμένων της Συγγρού, να το παίζουν τα ίδια δημοσιογραφικά κανάλια που υπονόμευσαν και άδειασαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Ενώ σε τηλεόραση και ΜΜΕ πρωταγωνιστούν τα γνωστά γαλάζια εξαπτέρυγα, με προσωπικές ατζέντες. Τα ίδια ακριβώς εξαπτέρυγα που υπονόμευαν μέχρι πρότινος τον Σαμαρά και θα σπεύσουν να τον αδειάσουν αν στις εκλογές δεν πάει καλά, όπως επιθυμούν διακαώς.

Α.Ψ.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: