7.4.12

Μιραλάς: "Στην Ελλάδα, οι οπαδοί είναι πολύ... λάσκα"...



Μπορεί τα τελευταία χρόνια στην Γαλλία η αγωνιστική του πορεία να είχε πάρει την κατιούσα, όμως στον Ολυμπιακό, ο Κέβιν Μιραλάς είναι ο πρώτος σκόρερ (19 γκολ), ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας, ο... πρωταγωνιστής της φετινής χρονιάς και το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν, οι Γάλλοι δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν δηλώσεις από τον Βέλγο άσο και να τον ρωτήσουν για τη φοβερή του φόρμα και τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο "δαίμονας" του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως η οικονομική κρίση δεν έχει χτυπήσει τον Ολυμπιακό καθώς άπαντες πληρώνονται στην ώρα τους, όμως εξήγησε πως οι ομάδες παίρνουν πρωτοβουλίες για να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο: "Την κρίση τη νιώσαμε, αλλά όχι άμεσα. Στον Ολυμπιακό πληρωνόμαστε πάντα στην ώρα μας και παίρνουμε μεγάλα πριμ. Αυτό βέβαια συμβαίνει μονάχα σε 5 ή 6 ομάδες. Για να κάνουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, οι ομάδες φέρθηκαν έξυπνα και έβαλαν προς πώληση εισιτήρια λιγότερο ακριβά.

Εμείς οι παίκτες έχουμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε συγκεκριμένα πράγματα, ήμασταν πιο ήπιων τόνων και πιο προσεκτικοί σε σύγκριση με ανθρώπους που έβαλαν ό,τι είχαν στο ποδόσφαιρο".

Για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ: "Δύο εβδομάδες πριν, για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έγινε ρίψη βομβών μολότοφ στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν αφήσει τους οπαδούς πολύ... λάσκα. Ειλικρινά φοβήθηκα".

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: