15.4.12

Ανακλήθηκαν λόγω... «ροζ πάρτι» πράκτορες της συνοδείας Ομπάμα στην Κολομβία...


Την σκιά της πάνω στην παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα στην Κολομβία απειλεί να ρίξει υπόθεση με πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στην Κολομβία που ήταν υπεύθυνοι για ... την ασφάλειά του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης: Συνολικά 12 πράκτορες ανακλήθηκαν λόγω «απρεπούς συμπεριφοράς», η οποία φέρεται να έχει να κάνει με αγορά ερωτικών υπηρεσιών από ιερόδουλες.

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην Καρθαγένα της Κολομβίας για τη σύνοδο χωρών της αμερικανικής ηπείρου το Σάββατο και την Κυριακή. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες που Αμερικανός πρόεδρος διανυκτερεύει στην Κολομβία, όπου η κατάσταση ασφαλείας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε τις αναφορές για την ανάκληση των πρακτόρων. Πηγή του Assοciated Press ανέφερε πως οι πράκτορες «απασχόλησαν» ιερόδουλες. Ξεχωριστή πηγή του πρακτορείου έκανε λόγο για συνολικά δώδεκα πράκτορες.

Ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών Εντ Ντόνοβαν ανέφερε πως οι πράκτορες ανακλήθηκαν, χωρίς να δίνει αριθμό, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.

«Η εξέλιξη δεν θα επηρεάσει το άρτιο σχέδιο ασφαλείας για την επίσκεψη του προέδρου» προσέθεσε.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: