15.4.12

Τρέλα στην Αυστραλία! ...


Τις μέρες αντίστροφα μετρούν οι Έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία. Βλέπετε δεν έχουν την πολυτέλεια να βλέπουν κάθε χρόνο απο κοντά τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προγραμματίσει φιλικό στις 19 Μαίου με ... την Μέλμπουρν Βίκτορι και πραγματικά αναμένεται να γίνει χαμός.

Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και οι πληροφορίες θέλουν τους ομογενείς μας να ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τα μηνύματα που έρχονται απο την χώρα των... καγκουρό είναι εξαιρετικά. Μάλιστα έχουν γίνει ανάρπαστα ακόμα και τα εισιτήρια της προπόνησης, που θα γίνει μια ημέρα μετά. Κίνηση που έγινε μετά απο την «δίψα» των Ελλήνων ομογενών να δουν απο κοντά την προπόνηση και για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, εκδόθηκαν και τέτοια εισιτήρια.

Στο Σίδνεϊ αλλά και την Μελβούρνη, όπου θα διεξαχθεί το φιλικό τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα κάτι που δείχνει και η εικόνα με την φωτογραφία του φιλικού, να υπάρχει ακόμα και στα κιόσκια που δίνουν πληροφορίες στους τουρίστες.

Κάτι που δείχνει το πόσο μεγάλο είναι το «βάρος» και η αίγλη του συγκεκριμένου φιλικού.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: