12.4.12

Σουπιές με κοφτό μακαρονάκι για τον Άκη...



«Θυμωμένος αλλά χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις» ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πρώτη νύχτα κράτησης του στο κελί της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο... πρώην υπουργός, όπως αναφέρει το Έθνος, πέρασε τη νύχτα στον 3ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, και συγκεκριμένα κρατητήρια του τμήματος ασφαλείας ανηλίκων, αποφεύγοντας έτσι τον «σκληρό» 7ο όροφο όπου κρατούνται εκεί όσοι κατηγορούνται για περιστατικά με βαρύ ποινικό χαρακτήρα.

Ό κ. Τσοχατζόπουλος βρίσκεται μόνος του στο κελί που θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Οι αξιωματικοί υπηρεσίας οδήγησαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κελί.

Ακολουθώντας, τις πάγιες διαδικασίες, του έδειξαν τον φοριαμό και το ντουλαπάκι για τα προσωπικά του αντικείμενα.

Σε αντίθεση με τον ανέκφραστο πρόσωπο στη στιγμή της σύλληψης και την «άνετη» διάθεση την ώρα της προσαγωγής στη ΓΑΔΑ, ο πρώην υπουργός το βράδυ ήταν φανερά εκνευρισμένος, «σχεδόν οργισμένος» όπως τον περιγράφουν. Ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν θυμωμένους με τους «δικούς τους», θεωρώντας προφανώς ότι έχει μετατραπεί εξιλαστήριο θύμα.

Νηστίσιμο φαγητό για τον Άκη της «καλοπέρασης»

Το φαγητό που φέρανε στον Άκη Τσοχατζόπουλο ήταν αυτό που ούτως ή άλλως επρόκειτο να σερβίρει χθες η αστυνομική λέσχη που λειτουργεί εντός της ΓΑΔΑ.

Και το μενού, όπως και σήμερα, περιλαμβάνει ταπεινά νηστίσιμα πιάτα: Μπριάμ, σουπιές με κοφτό μακαρονάκι και γίγαντες…
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: