15.4.12

Ποιοι θα καλύψουν το EURO12...


Στην ΕΡΤ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις δύο μεγάλες προκλήσεις του καλοκαιριού. Η πρώτη αφορά το Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γκαλά σε Πολωνία-Ουκρανία με τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας και το δεύτερο είναι οι...

Ολυμπιακοί Αγώνες τον Αύγουστο.

Η ΕΡΤ έχει μονοπώλιο τις μεγάλες διοργανώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει εγρήγορση σε όλες τις υπηρεσίες. Επειδή το EURO12 είναι σε δυο μήνες, ανοίξαμε τις κεραίες μας για να μάθουμε τα ντεσού της προετοιμασίας. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην προετοιμασία αυτού του γεγονότος.

Το μεγάλο στοίχημα για μια ακόμη φορά είναι ο ήχος και όχι η εικόνα, αφού η τελευταία αναμένεται να έρχεται άψογη στα μάτια των τηλεθεατών από την εταιρεία παραγωγό της ΟΥΕΦΑ. Με τον ήχο που θα φτάνει στα αυτιά των Ελλήνων είναι το θέμα. Θα είναι ένας ήρεμος λόγος με γνώση και επίγνωση ή ένας λόγος συνοδευόμενος με ουρλιαχτά, επιφωνήματα , κραυγές, ασυνταξίες, ακατάσχετη φλυαρία, με μπόλικες άχρηστες πληροφορίες; Δυστυχώς η απάντηση είναι σαν την εγχείριση. Θα μάθουμε αφού δούμε τα μάτς για να τσεκάρουμε, αν επέζησε ο Έλληνας τηλεθεατής.

Επειδή τα πάντα ξεκινούν από τον ανθρώπινο παράγοντα μάθαμε τα ονόματα των δημοσιογράφων, που θα μας συντροφεύσουν τα βράδια του Ιουνίου και τα παραθέτουμε.

Οι δημοσιογράφοι είναι οι:
Στράτος Σεφτελής, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Χαικάλης. Βασίλης Μπακόπουλος, Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Παγιωτέλης Νίκος, Χρήστος Κοντός, Μαλισιώβας Δημήτρης , Βασίλης Παπανικολάου,Τραπεζανίδης Γιώργος, Μπλέτσος Πάνος.

Βάσει ονοματολογίας η αποστολή έχει απόχρωση της ΝΕΤ, της ΕΡΑΣΠΟΡ και της ΕΤ3. Απο πλευράς τεχνικής υποστήριξης έχει γίνει γνωστό, πως θα υπάρχει καθημερινή εκπομπή απο την Αγία Παρασκευή , ενω στην Πολωνία-Ουκρανία δεν θα υπάρχει παραγωγή εκπομπής. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ρεπορτάζ θα γίνεται με ένα ή δύο συνεργεία τεχνικών που θα είναι στην αποστολή μαζί με έναν παραγωγό.

Το κόστος όπως έχει αποφασίσει ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο δεν θα ξεπεράσει τις 450χιλ ευρώ ,ενω στο προηγούμενο EURO η διοίκηση Παναγόπουλου με Διευθυντή Αθλητικού τον Αρη Νικολάκη είχε ξοδέψει το απίστευτο ποσό του 1.100.000!!



enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: