8.4.12

H Αθηνά Ωνάση εγκατέλειψε τη Βραζιλία...



Τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από την Βραζιλία η Αθηνά Ωνάση με τον Ντόντα λόγω αυξημένης εγκληματικότητας!


Η κατάσταση στην Βραζιλία είναι πολύ επικίνδυνη για τους επιφανείς της περιοχής και σύμφωνα με ... τις Αρχές η Αθηνά είναι ψηλά στην λίστα με τους πιθανούς στόχους απαγωγέων.

Παρόλο που εδώ και δύο χρόνια έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας προσλαμβάνοντας 20 ειδικά εκπαιδευμένους σωματοφύλακες το άγχος του ζευγαριού παρέμενε τεράστιο.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Βέλγιο, όπου πριν από 1,5 χρόνο είχαν αγοράσει σπίτι αξίας 2,4 εκατ. ευρώ στην ήσυχη περιοχή της Αμβέρσας.

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του Ντόντα, που δεν ήθελε καθόλου να εγκαταλείψει την Βραζιλία τελικά διαπίστωσε ότι δεν είχε και άλλη επιλογή.

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν το ζευγάρι μετακόμισε στην Αμβέρσα του Βελγίου, που θεωρείται το ακριβότερο και πιο ασφαλές προάστιο της χώρας.

Η διώροφη βίλα των 350 τ.μ. διαθέτει μεγάλο κήπο , ευρύχωρα σαλόνια, ξενώνα και εντυπωσιακή κουζίνα. Διαθέτει επίσης δεκάδες κρεβατοκάμαρες, εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, ενώ το προσέχουν επί 24 ώρες οπλισμένοι φρουροί.

Μαζί με το ζευγάρι μένουν η μικρή Βίβιαν, η κόρη του Αλβάρο από την σχέση του με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα, που αυτοκτόνησε πριν ένα χρόνο, αλλά και ο Φερνάντο, ο γιος της Σιμπέλ από προηγούμενη σχέση της. Τα παιδιά παρακολουθούνται επίσης από ειδικούς φρουρούς, προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος απαγωγής.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: