22.4.12

Τζάμπα υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα το Ζάππειο III...


«Ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για την κυβέρνηση της Ν.Δ.»...

Σφοδρή κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αντ. Σαμαράς στο Ζάππειο άσκησε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας «εύκολες προεκλογικές εξαγγελίες» τις προτάσεις της ΝΔ.

«Περιμένουμε με ... ενδιαφέρον το Ζάππειο 4 γιατί το σημερινό Ζάππειο 3 δεν ήταν παρά η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Σαμαρά να εξηγήσει τις ανακολουθίες, τις ασυνέπειες και τις αντιφάσεις του σε σχέση με το Ζάππειο 1 και το Ζάππειο 2», σχολίασε η κ. Γεννηματά.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Σαμαρά ότι δεν βρήκε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για την κυβέρνηση της ΝΔ και «για την κατάσταση στην οποία παρέδωσε τη χώρα» τον Οκτώβριο του 2009.

«Αντί ο κ. Σαμαράς να τοποθετηθεί σε σχέση με τις συγκεκριμένες προτάσεις που έχει ήδη παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για το πως θα μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση τον Ιούνιο, για την κοινωνική πολιτική, για την ανεργία των νέων, για το κοινωνικό δίκτυ προστασίας, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους υπερχρεωμένους επαγγελματίες, για τη διευθέτηση των δανείων, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και του πληθωρισμού του φτωχού, σιώπησε ή σιωπηρά υιοθέτησε προτάσεις που έχει ήδη εξαγγείλει το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

Επισήμανε τέλος ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «υπέπεσε στο ασυγχώρητο ατόπημα» των «τζάμπα υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα». «Οι εποχές όμως άλλαξαν. Οι πολίτες καταλαβαίνουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: