10.4.12

Λαέ, ιδού ο ηγέτης σου> -Θα κλείσω το Indymedia!...

kourdistoportocali
-Θα κλείσω το Indymedia!

Αυτή ήταν η πιο σαφής τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά στη διάρκεια της συνέντευξής του στον Γιάννη Πρετεντέρη. Λίγο μετά θα πρέπει να... πληροφορήθηκε και τα νούμερα της σφυγμομέτρησης που τον φέρνουν να προηγείται μόνο 4 ποσοστιαίες μονάδες από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει άλλο παράδειγμα τόσο ανύπαρκτου πολιτικά αρχηγού κόμματος από το 1974 και μετά. Παρότι οι Έλληνες πολίτες είμαστε θύματα των βομβαρδισμών με διάφορες χημικές ουσίες που διατηρούν τους εγκεφάλους μας σε καταστολή, μπορούμε ακόμη να διαπιστώσουμε έντρομοι την ανεπάρκεια του Σαμαρά!

Ο δυστυχής ηγέτης δεν τόλμησε να αρθρώσει με σαφήνεια κανένα μέτρο για την ανάπτυξη, δεν έβγαλε τσιμουδιά για αφαίρεση φόρων και χαρατσιών και επέλεξε να κυλισθεί μέσα στο βούρκο της ασάφειας ψελλίζοντας κάτι για ισοδύναμα μέτρα και τροποποίηση της συμφωνίας με τη Τρόικα.

Πρόκειται για ολίγιστο ηγέτη την ανικανότητα του οποίου έχει αντιληφθεί και ο τελευταίος συμπολίτης μας. Είναι πράγματι ευτυχία για τον Βενιζέλο που έχει αντίπαλο αυτόν τον ανύπαρκτο και δειλό πολιτικό που μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες κωλοτούμπες.

Κομανέτσης όνομα και πράγμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: