17.4.12

Aπό τις πασαρέλες, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟK...


kentrinews.gr
Οι περισσότεροι απορούσαν για την ταυτότητα του πανύψηλου μοντέλου με την σκούρα επιδερμίδα που παρακολουθούσε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ... Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

Με πατέρα από τη Γκαμπόν και μητέρα... Ελληνίδα, η Γκλόρια Μίκα Ντζίλα έχει δουλέψει στις περισσότερες πασαρέλες του κόσμου, ως το κεντρικό πρόσωπο που έχει επιλέξει η L’ Oreal για τις διαφημιστικές της καμπάνιες!

Η ίδια εξηγούσε σε συνομιλητές της πως θαυμάζει τον κύριο Βενιζέλο, και πως άρχισε να παρακολουθεί την πολιτική ζωή της Ελλάδας, όταν σε ταξίδια της σε ευρωπαϊκές χώρες, τότε που ξεσπούσε η κρίση, διέκρινε να διαμορφώνεται το αρνητικό κλίμα για τη χώρα μας.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την πολιτική. Έχει προηγηθεί ο αγώνας για δημοκρατία και ισότητα στη δεύτερη πατρίδα της, την Γκαμπόν, διπλωματικός ακόλουθος της οποίας ήταν ο πατέρας της.

Το 2009 σύστησε την ομάδα «Φύλακες Άγγελοι για τη Διαφάνεια στην Εκλογική Διαδικασία», τότε που οι φόβοι και οι καταγγελίες για νοθευμένες εκλογές στη χώρα, έδιναν και έπαιρναν.

Φέτος αποφάσισε ν’ ασχοληθεί και με τα κοινά της Ελλάδας, συμμετέχοντας στην κίνηση School Up, με την οποία φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τα παιδιά στην Ελλάδα να συμμετάσχουν στον αγώνα για ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση για όλους!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να την συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος! Αν και η αρχική ιδέα ήταν να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, οι επιτελείς της Ιπποκράτους σκέφτονται να την εντάξουν τελικά στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής!...

Πηγή:goodstory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: