21.4.12

Oπαδοί της "Χρυσής Αυγής" επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να επιτεθούν στον Πέτρο Ευθυμίου (BINTEO)...


Γεννηματά: «Η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης»...
Για επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου, την οποία και καταδικάζει, κάνει λόγο η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Σαράντα πέντε χρόνια μετά την... επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της Χρυσής Αυγής επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου», δήλωσε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας ότι «η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης».

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα και να δημιουργήσουν ένα μέτωπο για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών.

«Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί», κατέληξε η κ. Γεννηματά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: