10.4.12

O Κούγιας ανέλαβε την εξιχνίαση ύποπτης εξαφάνισης...


Μια εξαφάνιση, του Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη, με πολλά ερωτηματικά .
Ήδη από το γραφείο του Αλέξη Κούγια εκδόθηκε δελτίο Τύπου που αναφέρει: ...

Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπόθεση της εξιχνίασης της εξαφάνισης του Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη, ηλικίας 48 ετών, πατέρα μίας κόρης, ο οποίος εξαφανίστηκε την 31/3/2012 από το Μαρκόπουλο Αττικής, όπου ζούσε μόνιμα, και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
Ο Κωνσταντίνος Κολιαβασίλης είχε πουλήσει προ ολίγων ημερών ακίνητο ιδιοκτησίας του και είχε εισπράξει το χρηματικό αντάλλαγμα των 180.000 ευρώ, είχε δε μαζί του μεγάλο αριθμό αξιογράφων.
Την 1/4/2012 βρέθηκε το αυτοκίνητό του στην περιοχή Ευαγγελίστρια Κουβαρά μετά από προσωπική έρευνα του Αθανασίου Τσόγια, αδελφού της συντρόφου του, Ευθυμίας Τσόγια.
Σήμερα, το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν εντολής της οικογένειας του εξαφανισθέντος και πιθανολογώντας ότι έχει χάσει τη ζωή του, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων δραστών ενώπιον της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κας Ελένης Ράικου.
Η κα Ελένη Ράικου έδωσε αμέσως εντολή στο αρμόδιο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ώστε να ανευρεθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί η πράξις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Αθήνα, 9 Απριλίου 2012

Με ειλικρινή εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: