13.4.12

Ο στρατηγός, o γιατρός, η γυναίκα και οι σύμβουλοι του αρχηγού...


Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ , Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο έβαλε μία ακόμη ψηφίδα στο πάζλ που συνθέτει το ψηφοδέλτιο Επικράτειας της Νέας Δημοκρατίας , το οποίο και θα ανακοινωθεί μετά τις λίστες και πιο κοντά στην ημέρα των εκλογών.
Δεδομένη είναι η...
συμμετοχή του Σύμβουλου του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη ενώ πιθανολογείται η τοποθέτηση ενός ακόμη στενού του συνεργάτη, του Δημήτρη Σταμάτη. Οι πληροφορίες εδώ και αρκετές ημέρες ήθελαν και την προώθηση μιας υποψηφιότητας με ιδιαίτερα αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η σημερινή συνάντηση αλλά και η δήλωση του κ. Σαμαρά με τον Φραγκούλη Φράγκο, συμβόλισε για όσους γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ, την ισχυρή πιθανότητα να είναι αυτός το πρόσωπο που θα συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Τέταρτο πρόσωπο σε εκλόγιμη θέση συζητείται να είναι η περίπτωση μιας λαμπερής γυναίκας. Πρόσωπο που ταυτόχρονα θα σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του κ. Σαμαρά για τον Πολιτισμό , καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ είχε διατελέσει υπουργός Πολιτισμού έως το 2009.

Για την πρώτη πεντάδα έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί ο διεθνούς φήμης καρδιολόγος Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Τέλος, βέβαιο θεωρείται ότι στην λίστα Επικρατείας θα βρίσκεται και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.


briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: