7.4.12

O Βίκτωρ εγκαταλείπει τον Σταύρακα..



Εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες στον ΔΟΛ αναμένεται να δρομολογήσει η απόφαση του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, να μην μετάσχει στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εκδοτικής επιχείρησης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ο... Ρέστης, κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση, μετά από μεγάλο διάστημα προβληματισμού, αναφορικά με τα συμβαίνοντα στον ΔΟΛ. Ωστόσο, εσχάτως και βλέποντας από τη μία ότι δεν υπήρχε διάθεση για συνεννόηση, κατέληξε στην επιλογή να απέχει από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εξέλιξη που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο Συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου.

Πάντως, πέραν της έλλειψης συνεννόησης με τον Ψυχάρη, πρέπει να σημειωθεί και η πληροφορία που θέλει τον Ρέστη, να έχει κατ’ επανάληψη, προβεί σε παρατηρήσεις, σχετικά με την αναποτελεσματικότητα στο μάνατζμεντ της επιχείρησης, που όπως πιστεύει έχει ως συνέπεια να καταγράφονται αρνητικά νούμερα στους ισολογισμούς του ΔΟΛ, που αγγίζουν τα δεκάδες εκατομμύρια. Για παράδειγμα, τα τελευταία δύο χρόνια, η μαύρη τρύπα στο Συγκρότημα, προσεγγίζει τα 80 εκ. ευρώ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση για συνεννόηση από την πλευρά του Ψυχάρη, ο Ρέστης, αποφάσισε να μην μετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

πηγή εφημερίδα "Στο Καρφί"

Δεν υπάρχουν σχόλια: