24.4.12

Εκτός πραγματικότητας ο Σαμαράς ...


Διευκρινίσεις σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την παρουσίαση των αξόνων της αγροτικής πολιτικής στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν υπονόησε πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και συμπλήρωσε πως... αν ο κ. Σαμαράς κατάλαβε το αντίστροφο, προφανώς μειώνονται οι δυνατότητες επαφής του με την πραγματικότητα.

Επίσης είπε ότι:

Αν ο κ. Σαμαράς εγκαταλείψει την πολιτική του κομματικού εγωισμού, την αδιέξοδη και εκτός πραγματικότητας στρατηγική της κομματικής αυτοδυναμίας της ΝΔ,
αν ο κ. Σαμαράς ισορροπήσει, πάψει να παλινδρομεί και διατυπώσει μια υπεύθυνη θέση, όπως αυτή που διατυπώνουμε εμείς,
αν ο κ. Σαμαράς αντιληφθεί ότι η χώρα δεν κυβερνιέται παρά μόνο με συστράτευση όλων των φιλοευρωπαϊκών και υπεύθυνων δυνάμεων,
αν αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να επιβάλει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό, αλλά μπορούν να συζητηθούν όλα τα ονόματα, φυσικά χωρίς καμία προκατάληψη, εγώ δεν έχω καμία προκατάληψη για κανένα όνομα, αλλά με ενδιαφέρει η πλατφόρμα, ο στόχος και η στρατηγική, τότε όλα μπορούν να γίνουν.

Δείτε όμως πόσα «αν» υπάρχουν και με ποιο διαφορετικό τρόπο πρέπει να σκέφτεται ο κ. Σαμαράς για να μπορεί να πάρει μέρος σε αυτή τη συζήτηση, από την οποία τώρα έχει αυτοαποκλειστεί, κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: