20.4.12

Tα εκλογικά κέντρα των πολιτικών κομμάτων στην Αθήνα ...


Οριστικοποιήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων οι χώροι στους οποίους θα διαμορφωθούν τα κεντρικά εκλογικά κέντρα των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην... Πλατεία Κλαυθμώνος, η ΝΔ στην Πλατεία Συντάγματος (αρχή Ερμού), το ΚΚΕ στην Πλατεία Ομονοίας, ο ΛΑΟΣ στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου και Σταδίου, ο ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ (δίπλα στη Βιβλιοθήκη)..

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στην έξοδο Μετρό της Κοραή, η Δημοκρατική Αριστερά στον πεζόδρομο Κοραή (προς Πανεπιστημίου), οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στη Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, η Κοινωνική Συμφωνία στην Πανεπιστημίου και Πλατεία Δικαιοσύνης,

Η Δημοκρατική Συμμαχία στη στάση Μετρό Ευαγγελισμός, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πανεπιστημίου (Βιβλιοθήκη), Δημοκρατική Αναγέννηση στην Αιόλου και Σταδίου, οι Ελληνες Οικολόγοι – Δημ. Βεργής στην Πλατεία Κολωνακίου, το ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στην Πανεπιστημίου και Ρ. Φεραίου, η Ενωση Κεντρώων στην Πλατεία Ομονοίας και Κοτοπούλη..

Η Χρυσή Αυγή στη στάση Μετρό Κατεχάκη (Λ. Κανελλοπούλου και Μεσογείων), η Κοινωνία στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία στην Κολοκοτρώνη και Σταδίου, η ΕΕΚ-Τροτσκιστές στην Ακαδημίας και Ρ. Φεραίου (πίσω από τη Βιβλιοθήκη), το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών στην έξοδο Μετρό Αθηνάς..

Το Κόμμα Φιλελευθέρων στην Πατησίων και Αλεξάνδρας (Πλατεία Αιγύπτου), οι Οικολόγοι Ελλάδας στην Πανεπιστημίου και Εμ. Μπενάκη, το ΟΑΚΚΕ στην Πλατεία Κάνιγγος (Βερανζέρου και Ακαδημίας), οι Πειρατές στην Ακαδημίας και Μασσαλίας και το Κίνημα Δεν Πληρώνω στον σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: