6.4.12

Χριστοφάκη (σύζυγος Πάγκαλου) VS Ψυχογιού – η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και η απορία του πολίτη...


Λάβαμε στο mailbox και δημοσιεύουμε την επιστολή με τίτλο: Απορία αγανακτισμένου πολίτη για τη Σαρωνίδα

«Η κα Ελευθερία Ψυχογιού είναι δυναμικό στέλεχος της παράταξης του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Πέτρου Φιλίππου, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ψυχογιού φαίνεται ότι...

έχει μακριά γλώσσα κι έντονο ταμπεραμέντο. Είχε γίνει γνωστή όταν πήγε συνοδευόμενη από άλλους ομοϊδεάτες της για να ασκήσει πίεση στο δικαστήριο που εξέταζε μάρτυρες στην υπόθεση αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση, που είχε υποβάλλει εναντίον της η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σαρωνικού, κα Χριστίνα Χριστοφάκη.

Η κα Ψυχογιού είναι επίλεκτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, ενώ είναι και εκλεγμένο μέλος σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Σαρωνίδας. Πώς όμως, ενώ το παιδί της είναι μαθητής στη Σαρωνίδα και μάλιστα στο δημοτικό, η κα Ψυχογιού επιμένει την παραμονή της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα ότι θέλει να το πάρει από την μαθητική παρέλαση των μαθητών των γυμνασίων και λυκείων της Αθήνας;

Είναι η κυρία με το πράσινο φόρεμα και την μαύρη ζακέτα (όπως μπορείτε να το πιστοποιήσετε από την φωτογραφία και το video όπου ακούγονται όλα όσα λέει), η οποία σε έντονο ύφος συμπλέκεται με την αστυνομία.

Ας σημειωθεί ότι αυτό ήταν το μοναδικό επεισόδιο στην Αθήνα κατά την διάρκεια των πρόσφατων παρελάσεων.

Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Φιλίππου -ο οποίος προσφάτως διοργάνωσε στο Δήμο Σαρωνικού συγκέντρωση-ομιλία του Προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Τσίπρα- έχει στελέχη για εξαγωγή και πέραν της Κερατέας όπου πρωτοστάτησε στα γνωστά περσινά επεισόδια».

Αγανακτισμένος πολίτης






















enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: