5.5.12

10.000 Βολιώτες Ολυμπιακοί στους δρόμους 2 ημέρες πριν τις εκλογές...


www.e-volos.gr
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ την μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση, "κήδεψαν" ΠΑΣΟΚ και Π. Γερουλάνο και ορκίστηκαν εναντίον των "ψηφοδελτίων της ντροπής", ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
2 ΩΡΕΣ νωρίτερα, ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλούσε σε αδειανές καρέκλες
Αυτό που φοβήθηκαν να πράξουν οι ...
1οι του δικομματισμού στον Βόλο και για να μην προπηλακιστούν, αλλά κυρίως για να μην ρεζιλευτούν, το έπραξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι χωρίς φόβο και πάθος απεύθυναν κάλεσμα στον Βολιώτικο λαό να παρευρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής στην συμβολή των οδών Δημητριάδος με Εργατικού Κέντρου, έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, της Νέας Δημοκρατίας και απέναντι από αυτά της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, ώστε να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα δύο μεγάλα κόμματα για την κατάσταση που έχει επέλθει στην χώρα μας και ειδικότερα ενάντια στο ΠΑΣΟΚ και τον Παύλο Γερουλάνο, που τον θεωρούν υπεύθυνο για την αδικία που υπέστη η ομάδα τους.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και γενικότερα οι Βολιώτες που βγήκαν το απόγευμα της Παρασκευής στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στον δικομματισμό, "βούλιαξαν" την Λεωφόρο Δημητριάδος, κάτι που κανένας Υποψήφιος στην Μαγνησία δεν κατάφερε να πράξει, ούτε καν να προσπαθήσει, γνωρίζοντας πως δεν θα τα καταφέρει και πως οι εποχές που γέμιζαν τους δρόμους της πόλης κατά την διάρκεια των προεκλογικών τους συγκεντρώσεων πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Τουλάχιστον 10.000 Βολιώτες, λοιπόν, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον δικομματισμό, "κηδεύοντας" το ΠΑΣΟΚ και τον Παύλο Γερουλάνο και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Αχιλλέα Μπέου και της ομάδας τους.

Τέσσερις φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, σήκωσαν με περίσσια χαρά φέρετρο με τη φωτογραφία του Παύλου Γερουλάνου, στο οποίο αναγραφόταν με μεγάλα γράμματα "ΠΑΣΟΚ" και το "λητάνευσαν" στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αφού πρώτα τελέστηκε η "νεκρώσιμος ακολουθία, από κάποιον άλλον φίλαθλο του Ολυμπιακού Βόλου που είχε αναλάβει τον ρόλο του παπά.

Φίλαθλοι και απλοί Βολιώτες ένωσαν τις φωνές τους φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και κατά της Νέας Δημοκρατίας και παρά την δυνατή βροχή, που δεν τους πτόησε, σταματούσαν σε κάποια σημεία του δρόμου προκειμένου να ξεσηκώσουν όσους βρίσκονταν μέσα σε μαγαζιά ή στα σπίτια τους, κάτι που το κατάφεραν.

Το φέρετρο του Παύλου Γερουλάνου δεν θάφτηκε, αλλά κάηκε, έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή και εκ νέου υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη.

Οι φίλαθλοι ρίχνοντας λάδι στο φέρετρο έβαλαν φωτιά σε αυτό φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, του Παύλου Γερουλάνου, του Κώστα Καρτάλη, της Ροδούλας Ζήση αλλά και της Νεάς Δημοκρατίας, χορεύοντας και τραγουδώντας γύρω από το φέρετρο που ήδη είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Τέλος, οι φίλαθλοι έληξαν την πορεία τους στο σημείο εκκίνησής τους, δίνοντας υπόσχεση πως κανένας φίλαθλος του Ολυμπιακού, πως κανένας Βολιώτης δεν θα ρίξει στην κάλπη τα ψηφοδέλτια της ντροπής, όπως χαρακτήρισαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: