26.5.12

Η ψήφος στις 17 Ιουνίου δεν θα είναι χαλαρή, διαμηνύει ο Αντ.Σαμαράς...


Δεσμεύσεις για χαμηλοσυνταξιούχους...
Το μήνυμα ότι στις 17 Ιουνίου η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή, αλλά θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας τις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα,... μίλησε για πανστρατιά, η οποία δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα,

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλοι, όπως είπε, δίνουν το παρόν σε αυτή την κρίσιμη πανστρατιά και αγωνίζονται για μια Ελλάδα ισχυρή, δημιουργική, αξιοπρεπή, μέσα στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ξεπεράστηκαν διαφωνίες από το παρελθόν και επικράτησε η ενότητα μπροστά στην ανάγκη να διασωθεί η χώρα.

«Δημιουργούμε αληθινά πατριωτικό μέτωπο, γιατί απευθυνόμαστε και κερδίζουμε ανθρώπους, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις» ανέφερε, παρουσιάζοντας το διακύβευμα των εκλογών.

«Αντίθετα απ' ό,τι συνέβη στις 6 Μαΐου, αυτή τη φορά, στις 17 Ιουνίου, η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή. Θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου. Και κάθε πολίτης θέλει να δει ξεκάθαρα τι θα επιλέξει. Όχι μόνο για να στείλει κάποιο μήνυμα. Αλλά για να δώσει την πιο κρίσιμη εντολή. Να κυβερνηθεί η χώρα από την επόμενη μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα διλήμματα είναι τρία: Το πρώτο είναι αυτοί που οδηγούν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, το δεύτερο δίλημμα είναι καταστροφή ή ανάπτυξη και το τρίτο είναι ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν την εμμονή στο παλαιό κι εκείνους που εκπροσωπούν το καινούργιο.

«Εμείς με τόσο σοβαρά πράγματα δεν παίζουμε. Με την Ελλάδα δεν παίζουμε. Εκπροσωπούμε την παραμονή στο ευρώ και την αλλαγή της οικονομικής συνταγής, ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να μπει στην ανάπτυξη και να πιάσει τους στόχους της» δήλωσε, προτάσσοντας την ανάγκη η χώρα να μπει άμεσα στο δρόμο της ανάπτυξης.

Για τον κ. Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιστροφή στο παλαιό και το κύριο δίλημμα, όπως επεσήμανε, είναι ανάμεσα «στο παλαιό που θέλουν να διασώσουν και το καινούργιο που εμείς φέρνουμε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσει στην αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων, είπε «όχι» σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ τόνισε πως δεν θα δεχτεί νέους φόρους.

Newsroom ΔΟΛ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: