28.5.12

Συνελήφθη ο Μάουρι και άλλοι 18!...


Το ιταλικό ποδόσφαιρο δέχεται και πάλι αλλεπάλληλα χτυπήματα, καθώς οι ιταλικές αρχές προχώρησαν σήμερα σε 19 συλλήψεις, στη νέα έρευνα που διεξάγεται για τους στημένους αγώνες.

Ανάμεσα στους... 11 ποδοσφαιριστές που συνελλήφθησαν, βρίσκεται και ο αρχηγός της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι! Οι υπόλοιποι είναι οι εξής: Ομάρ Μιλανέτο (μέσος της Πάντοβα και πρώην της Τζένοα), Κριστιάν Μπεράνι (επιθετικός της Σαμπντόρια και πρώην της Νοβάρα), Πάολο Ακέρμπις (τερματοφύλακας της Βιτσέντζα), Αλεσάντρο Πελικόρι (πρώην επιθετικός της Τορίνο), Μάρκο Τουράτι (αμυντικός της Μόντενα), Ματέο Γκρίτι (τερματοφύλακας της Πετρολούλ Πλοϊέστι) και Ιβάν Τίσι (πρώην μέσος και τώρα διοικητικό στέλεχος).

Η πιο "ηχηρή" σύλληψη ήταν αυτή του Μάουρι, καθώς ο "καπιτάνο" των Ρωμαίων δεν είχε στο παρελθόν ανάμειξη σε τέτοιες υποθέσεις.

"Μπούκαραν" στο σπίτι του Κόντε

Σαν να μην έφταναν τα "μπλεξίματα" που είχε ήδη ο Αντόνιο Κόντε και την απολογία του, οι αρχές έψαξαν το σπίτι του, καθώς ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Σε βάρος του Κόντε υπάρχουν καταγγελίες, και πλέον θεωρείται ύποπτος, καθώς υποτίθεται πως ήταν ενήμερος για... φιξαρισμένα ματς, όταν ήταν προπονητής της Σιένα, και δεν το είπε πουθενά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κόντε φέρεται να γνώριζε πως τα ματς κόντρα στις Αλμπινολέφε και Νοβάρα ήταν "στημένα", όταν η Σιένα βρισκόταν στη Serie B ακόμα.

Να ξεκαθαριστεί πως ότι αφορά την υπόθεση του Κόντε, είναι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της Σιένα, στη Serie B.

Ντου στο δωμάτιο του Κρισίτο!

Το πιο εντυπωσιακό μέρος της δράσης των ιταλικών αρχών, έγινε στο προπονητικό κέντρο, όπου προετοιμάζεται η εθνική Ιταλίας για την τελική φάση του Euro 2012!

Οι αρχές έκαναν έφοδο στο δωμάτιο που διαμένει ο Ντομένικο Κρισίτο, στο ξενοδοχείο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέρη της "Σκουάντρα Ατζούρα".

Ο διεθνής αμυντικός της Ζενίτ, είναι ύποπτος για στημένους αγώνες, μαζί με τον τότε συμπαίκτη του στην Τζένοα και πρώην άσο της Μίλαν, Κάχκα Καλάτζε, για "φιξαρισμένα" ματς.

Τα δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας έφτασαν στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας, στις 6:15, και πέντε άνδρες έκαναν έφοδο πραγματοποιώντας την έρευνα.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: