7.5.12

Στις 2 το μεσημέρι το nonews-NEWS έδινε την απόλυτη εικόνα...


...και η ακρίβεια αυτής της πρόγνωσης, προκαλούσε εισαγγελική παρέμβαση..
Αυτό που συνέβη και στο χρόνο που συνέβη, είναι σπάνιο ακόμη και για εκλογές που κυλούν νορμάλ. Πόσο μάλλον για εκλογές σαν τις χθεσινές, με τόσο ρευστό τοπίο.
Στις 2:41 το μεσημέρι το nonews , με αποκλειστικές πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι εκείνη την στιγμή (1:00 μ.μ.), έδινε σχεδόν την απόλυτη εικόνα.
Την Ν.Δ. να καταρρέει κάτω από το όριο του 20%.
Τον Τσίπρα να κάνει την έκπληξη (αυτός ήταν ο τίτλος), διεκδικώντας με τάσεις ανόδου την δεύτερη θέση από το ΠΑΣΟΚ.
Τον... Καμμένο, στο 10,2.
Το ΚΚΕ στο 8,5.
" Η πτώση της Ν.Δ. φαίνεται να παγιώνεται" αναφέραμε, σημειώνοντας για την Χρυσή Αυγή ότι ανεβαίνει επικίνδυνα , και παρουσιάζοντας Ντόρα και Καρατζαφέρη στο όριο (2,5 και 2,4 %) .
Αλλά και τις προηγούμενες ημέρες οι πληροφορίες το nonews-NEWS για τις κρυφές δημοσκοπήσεις, δίναν την εικόνα -μακριά από κάθε σκοπιμότητα- γι αυτό που επρόκειτο να συμβεί.
Το μεσημέρι όμως της Κυριακής, επειδή ο νόμος του Παυλόπουλου έχει βάλει Χρονοκαθυστέρηση στην Ενημέρωση, προκλήθηκε εισαγγελική παρέμβαση (θα μιλήσουμε άλλη στιγμή για τις συνθήκες κάτω από την οποίες έγινε, και για τα πρόσωπα που άσκησαν πιέσεις).
Κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, δεν είναι δυνατόν να προωθούν δικά τους μικροκομματικά συμφέροντα , κρυβόμενοι πίσω από τον ανελεύθερο αυτό νόμο.
Η δικαίωσή μας και ο τρόπος που μας αγκάλιασαν οι αναγνώστες μας , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε...

nonews-NEWS...

Δεν υπάρχουν σχόλια: