22.5.12

"Μέσα στο 2012 θα δείτε ένα νέο κόμμα!"...


... λέει ο γίγαντας Μίμης και δηλώνει - που το θυμήθηκε πάλι?- "κομμουνιστής"...

Το ταπεινωμένο, από το αλαζονικό, ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι προτιμά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συγγραφέας, Μίμης Ανδρουλάκης. Μάλιστα προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα... δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, ενώ για τον ίδιο αναφέρει εμφατικά ότι ανήκει στο ρεύμα του... Κομμουνισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ειρήνης Νικολοπούλου «Με το βλέμμα στο μέλλον» στο FocusWebTV και αναφερόμενος στο κόμμα με το οποίο εκλέγεται βουλευτής τα τελευταία χρόνια, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως το προτιμά ταπεινωμένο. «Εγώ σε αυτό θέλω να ανήκω ,όχι στο αλαζονικό που πετούσε στα σύννεφα».

Οταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την οικονομική κρίση ο συγγραφέας τόνισε πως όλοι οι Ελληνες πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι «η βαθύτερη λύση του προβλήματος είναι να διευρύνουμε την παραγωγική βάση της χώρας». «Οποιος φαντάζεται ότι η Ελλάδα μπορεί να επανέλθει στην ευημερία χωρίς λιτότητα εξαπατά τον εαυτό του», συνέχισε.

Μάλιστα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου προειδοποίησε πως «αν το αργότερο σε ένα μήνα δεν υπάρξει μια ισχυρή λύση στην Ελλάδα υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εν μέσω χρεοκοπίας και τότε να αποδειχθεί κρίση της Βαϊμάρης η σημερινή».

Σε ότι αφορά στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, είπε πως θεωρεί ότι «παραμυθιάστηκε από αυθεντίες καθηγητές πανεπιστημίου .Είχε συμβούλους μεγάλους όπως τον Στίγκλιτς».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε πως έχει ωριμάσει ο ριζικός αυτομετασχηματισμός σε ιδέες και πρόσωπα, ενώ προέβλεψε ότι μέσα στο 2012 θα δημιουργηθεί «ένας νέος αστερισμός της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, πλειοψηφικός».

Επίσης ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε έκκληση να μην θυσιαστεί η Ελλάδα σαν την Ιφιγένεια για να πλεύσει ούριος άνεμος στην Ευρωζώνη, ενώ, τέλος, σε ότι αφορά στον ίδιο δήλωσε πως ανήκει στο ρεύμα του Κομμουνισμού.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: