13.5.12

Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια (BINTEO)...


Τις ενστάσεις του επί της διαδικασίας των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια, παρατήρησε, σχολιάζοντας την... απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να δεχθεί -αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα- έναν-έναν τους τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων (τον κ. Καμμένο, την κ. Παπαρήγα, τον κ. Μιχαλολιάκο και τον κ. Κουβέλη).

Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο με κρίσιμες αποφάσεις και κύρια αιτία είναι η ασυνεννοησία των κομμάτων, ανέφερε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας για τους Ανεξάρτητους Έλληνες πως «ό,τι λέμε ισχύει για πάντα».

Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια, εκτίμησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως είναι δικαίωμα του Προέδρου να επιλέξει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Ζήτησε όμως μετά τις χωριστές συναντήσεις του κ. Παπούλια με τους αρχηγούς, να υπάρξει συζήτηση «σε κοινό τραπέζι», όπου θα αναλυθεί η πραγματική κατάσταση της χώρας καθώς επίσης ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας .

Ζήτησε επίσης την τήρηση πρακτικών, ώστε να καταγραφούν σαφώς οι θέσεις των αρχηγών και να κοινοποιηθούν με ακρίβεια στους πολίτες.

Στόχος, τόνισε ο κ. Καμμένος, είναι η συνεννόηση όλων των Ελλήνων


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: