27.5.12

Ανασκευάζει το "ούτε νεκρός με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ" ο Καμμένος (BINTEO)......


Aπόσπασμα από σημερινή συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην πρωινή εκπομπή του Ant1:

-Ισχύει αυτό που έχετε πει ότι δεν πρόκειται να στηρίξετε μια κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ αν είναι πρώτο κόμμα;

Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι ... δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κο Σαμαρά και τον κο Βενιζέλο προσωπικά. Είναι οι 2 πολιτικοί που υπέγραψαν επιστολή που δεσμεύουν τους εαυτούς τους , όχι τα κόμματα τους, για την...


...επόμενη των εκλογών που έλεγαν ότι είναι μονόδρομος το μνημόνιο … Όταν ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πει το όχι , γιατί δεν υπάρχει εδώ ένας Τάσος Παπαδόπουλος να πει το όχι όπως στην Κύπρο.

-Μετά τις εκλογές πως θα υπάρξει κυβέρνηση αν λέτε ότι δεν συνεργαστείτε με Σαμαρά και Βενιζέλο;

Ήδη όπως βλέπετε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, βγαίνουν και ανατρέπουν τους αρχηγούς τους. Ο κος Αβραμόπουλος έκανε συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στη δραχμή , δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή , ανέτρεψε δηλαδή τον κο Σαμαρά που ανατρέπει τον εαυτό του καθημερινά.

Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε πια στο κορμί της Ελλάδος . Πρέπει να υπάρξει μια εθνική κυβέρνηση, η οποία εθνική κυβέρνηση να βγει και να πει ότι αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο το αποτυχημένο μνημόνιο 1 και 2 , η δανειακή σύμβαση που έχει συναφθεί δεν έχει δώσει αποτέλεσμα και πάμε προς την κατάρρευση και αυτή που καταρρέει σήμερα είναι η ελληνική οικογένεια.

-Λέτε δηλαδή ότι μπορείτε να στηρίξετε μια κυβέρνηση υπό τον όρο να μην είναι πρωθυπουργοί ο κος Βενιζέλος ή ο κος Σαμαράς ;

Αυτό είναι δεδομένο…Νομίζω και αυτό το έχει πει και ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές και από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία θα προστατεύει από τη επίθεση που δέχεται η ελληνική οικονομία και η ελληνική οικογένεια.

Σχόλιo: Ο κ.Καμμένος ισχυρίζεται ότι είπε ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε νεκρός με Βενιζέλο-Σαμαρά κι όχι με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Το παρακάτω video τον διαψεύδει...


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: