20.5.12

Ο Π. Καμμένος ζητά δύο ντιμπέιτ...


Την διεξαγωγή δυο τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών ζήτησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος είπε ότι αν δεν φοβούνται οι κύριοι αρχηγοί, να... γίνουν ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει». Όπως είπε δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται πολιτικά κόμματα, «όπως έγινε προσφάτως με τις συζητήσεις για την δημιουργία κυβερνήσεως».

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα που φέρεται να ζήτησε η Άνγκελα Μέρκελ από την χώρα μας προκειμένου να αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες εάν θέλουν να παραμείνουν στο εύρω ή όχι, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, καλώντας την να ασχολείται μόνο με την επικράτεια στην οποία είναι εκλεγμένη, και λέγοντας πως εάν η ίδια θέλει να κάνει δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνει στην ζώνη του ευρώ η Γερμανία, μπορεί να τα κάνει.

«Μπορεί να ασχολείται μόνο με την επικράτεια όπου είναι εκλεγμένη. Η Ελλάδα είναι μια εθνικά κυρίαρχη χώρα και δεν δέχεται υποδείξεις από την κ. Μέρκελ ή από οιονδήποτε άλλον», είπε ο κ. Καμμένος.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: