26.5.12

Ο Θάνος Τζήμερος σε νέες περιπέτειες...


Ο ηλεκτροφόρος φράχτης και οι επαγγελματίες πολιτικοί!...

kourdistoportocali

Ο άνθρωπος που έφτιαξε κόμμα για να καταγγείλει τους επαγγελματίες πολιτικούς αποφάσισε να κατέβει στις προσεχείς εκλογές με έναν από... τους πιο επαγγελματίες πολιτικούς, τον Στέφανο Μάνο, ο οποίος παράτησε τις επιχειρήσεις και άλλαξε και μισή ντουζίνα κόμματα για να σχοληθεί με την πολιτική. Ο Θάνος Τζήμερος διεκδικεί Νόμπελ συνέπειας. Εκεί όμως που παραμένει συνεπής είναι οι ακροδεξιές θέσεις του που θα ζήλευε και η "Χρυσή Αυγή". Ο Τζήμερος προτείνει ηλεκτροφόρο φράχτη στα σύνορα για να τηγανίζονται κατευθείαν όσοι επιχειρούν να περάσουν παράνομα. Όσο για τους άξεστους Μουσουλμάνους διαβάστε τι γράφει στο πρόγραμμά του>

MOYΣΟΥΛΜΑΝΟΙ>

Ο Χριστιανικός κόσμος πέρασε τον δικό του Μεσαίωνα. Βιαιοπράγησε, προκάλεσε ποταμούς αιμάτων, έδειξε την πιο αντιχριστιανική συμπεριφορά και στους δικούς του πιστούς και στους πιστούς άλλων θρησκειών, αλλά, επί τέλους, κατάφερε να υιοθετήσει ένα πλαίσιο ανεκτικότητας. Ναι, υπάρχουν και Χριστιανοί φανατικοί. Όμως δεν απειλούν πια κανέναν και δεν εκπονούν σχέδια νέων σταυροφοριών. Ο Μουσουλμανικός κόσμος ακόμα δεν έχει μπει στη δική του Αναγέννηση. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα συνύπαρξης των θρησκειών, αν όλες είχαν παρόμοιο πολιτισμικό κώδικα. Δεν έχουν. Γι’ αυτό, μέχρι να αποκτήσουν, μέχρι να υπάρξουν οι μουσουλμάνοι Σπινόζα, Μοντεσκιέ, Βολταίρος, Ντιντερό, Ρουσσώ, η Ευρώπη οφείλει να θωρακίσει τον εαυτό της και να σταματήσει να βλέπει «χαλαρά» την εισβολή τόσων ανομοιογενών στοιχείων μέσα στους κόλπους της.

ΦΡΑΧΤΗΣ>

- Φράχτης εξοπλισμένος με συστήματα απώθησης, ηλεκτρονικές κάμερες παρακολούθησης και συστήματα θερμικής απεικόνισης (για να εντοπίζονται οι κρυμμένοι) σε όλο το μήκος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: