15.5.12

"Αρπάχτηκε" με Τσίπρα και Καμμένο ο Βενιζέλος!...


Τι είπαν - Τι τους απάντησε όταν γινόταν "πανικός"...
«Σας ευχόμαστε να τα κάνετε καλύτερα. Εμείς δώσαμε μάχες με την τρόικα και σας λέμε ότι όποιος πάει τη χώρα πίσω θα δώσει εξηγήσεις!». Αυτό είπε μεταξύ άλλων στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχοντας...
στραμμένο το βλέμμα του στον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που σημειωτέον επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές ότι επικράτησε ιδιαίτερη ένταση.
Όπως έλεγαν στην Ιπποκράτους, σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε μέσα στη σύσκεψη ότι δεν είναι καταστροφή για την Ελλάδα οι επαναληπτικές εκλογές και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων κάνοντας λόγο για κινδυνολογία που συνεχίζεται. Και η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είπε τα εξής: «Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δε λέγονται και πράγματα που λέγονται και δε γίνονται».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, "αρπάχτηκε" και με τον Πάνο Καμμένο (το έδειξε και στην δήλωσή του), όταν έγινε αναφορά στην πρότασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Καμμένο για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, δηλαδή την καταγγελία της δανειακής σύμβασης. «Παραβιάζετε ανοικτές πόρτες» φέρεται να του απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και πρόσθεσε πως δε μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση για καταγγελία των δανειακών συμβάσεων.

Στην δήλωσή του, σχετικά με τον Πάνο Καμμένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε τα εξής: "Σήμερα, ακούσαμε να διατυπώνεται από τον κ. Καμμένο η πρόταση πως μπορούμε να στηρίξουμε με ψήφο εμπιστοσύνης μια κυβέρνηση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του, δηλαδή να καταγγείλει την δανειακή σύμβαση και να κάνει όλα όσα αυτός νομίζει. Δεν μπορέσαμε να την κάνουμε δεκτή...".
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: