6.5.12

«Να πεις στον βουλευτή ρε παλιοθήλυκο, ότι δεν ξέρετε που σας πάνε τα τέσσερα...»...


Η ιδιαιτέρα του υποψήφιου βουλευτή είχε την ατυχιά, να πέσει στην... χωρισμένη...
Λίγο πολύ, είναι γνωστές και συνηθισμένες οι διάφορες γκάφες που γίνονται από πολιτικά γραφεία κατά τη διάρκεια κάθε προεκλογικής περιόδου.
Όμως αυτό που συνέβη προ ημερών, κυριολεκτικά δεν είχε προηγούμενο. Μιας και η ... συνεργάτιδα υποψήφιου βουλευτή είχε - άθελά της, εννοείται - διπλή ατυχία, με αποτέλεσμα το τηλεφώνημά της σε μια Πατρινή να οδηγήσει σε πραγματική λογομαχία! Και ποια ήταν αυτή η «διπλή ατυχία»; Το γεγονός ότι επικοινώνησε μαζί της εκ μέρους του υποψηφίου, θέλοντας να μιλήσει με τον σύντροφό της, αλλά δεν ήξερε: πρώτον, ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και μάλιστα επεισοδιακά και δεύτερον (και καλύτερο) ότι ο πρώην σύντροφος (γνωστός επιστήμονας) είναι... κι αυτός υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα! Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα. Η γυναίκα η οποία δέχθηκε το τηλεφώνημα προέρχεται κι αυτή από το χώρο της επιστήμης και είναι πολύ γνωστή στα κοινά της πόλης. Άκουσε το κινητό της να χτυπάει και απάντησε αμέσως. Μια νεανική φωνή της έλεγε ότι επικοινωνεί από το πολιτικό γραφείο του... τάδε υποψήφιου βουλευτή ο οποίος ανήκει σε ένα από τα λεγόμενα μικρά κόμματα. «Ναι, και τι θέλετε;» ρώτησε αμέσως η επιστήμονας. «Να σας προσκαλέσουμε σε μια συγκέντρωση φίλων που πραγματοποιεί μεθαύριο ο υποψήφιος βουλευτής μας. Ο οποίος σας παρακαλεί να μας δώσετε το κινητό του άντρα σας, μιας και θέλει να τον προσκαλέσει κι αυτόν αλλά έχει χάσει το νούμερό του» πρόσθεσε η νεαρή συνεργάτιδα. Και τότε ήταν που κυριολεκτικά... έβγαλε καπνούς η επιστήμονας! «Να πεις στο βουλευτή ρε παλιοθήλυκο ότι δεν ξέρετε που σας πάνε τα τέσσερα...», ήταν η επόμενη κουβέντα της γυναίκας που δέχθηκε το τηλεφώνημα, προκαλώντας την αμηχανία της νεαρής τηλεφωνήτριας.

Απολαυστικός διάλογος!
Η επιστήμονας εκτός του ότι... έπεσε από τα σύννεφα, είχε βγει και εκτός εαυτού. «Το ξέρεις κοπέλα μου ότι έχουμε χωρίσει με αυτόν τον κύριο που ζητάς γιατί με κεράτωνε; Και καλά αυτό, δεν έχετε ακούσει ότι ο συγκεκριμένος είναι και... υποψήφιος πανάθεμά τον;»! Όπως ήταν φυσικό η νεαρή τηλεφωνήτρια έμεινε άφωνη αρχικά αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Γιατί η βρισιά που «έφαγε» στην αρχή προκάλεσε την αντίδρασή της, λέγοντας: «Και εγώ τι φταίω κυρά μου που με βρίζεις; Ήξερα αν στα... χωνε ο άνδρας σου ή είμαι κουτσομπόλα; Και το ότι είναι υποψήφιος έπρεπε να το γνωρίζουν αυτοί οι ηλίθιοι εδώ μέσα». Τελικά το τηλεφώνημα έληξε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα...

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: