11.5.12

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική χωρίς το ΠΑΣΟΚ...


«Φοβούνται και οι τρεις. Ο Κουβέλης τρέμει και δεν αναλαμβάνει ευθύνη, ο Βενιζέλος δε μπορεί και ο Σαμαράς επίσης φοβάται»...
Δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική λύση μετά τις εκλογές χωρίς το ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ενώ τάχθηκε υπέρ του μετασχηματισμού του κινήματος.
«Αν δεν έχει ένα βιώσιμο μέγεθος, η αστάθεια και η ... ακυβερνησία θα συνεχιστούν. Προτιμώ το ταπεινωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μπει σε μετασχηματισμό, από το αλαζονικό, κρατικοδίαιτο, το ΠΑΣΟΚ των αξιωματούχων, το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε παραμορφώσεις κυβερνητισμού, με στελέχη τα οποία νόμιζαν ότι είναι ταγμένα από τη μοίρα να είναι διαρκώς υπουργοί, το έλεγε στο DNA τους ότι θα είναι υπουργοί, στυλάκια, που είπα, μαθητευόμενους μάγους», είπε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Αριστερά παρατήρησε: «Φοβούνται και οι τρεις. Ο Κουβέλης τρέμει και δεν αναλαμβάνει ευθύνη, ο Βενιζέλος δε μπορεί και ο Σαμαράς επίσης φοβάται».

Σχετικά με το μνημόνιο ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως «πρέπει να είμαστε σε ζώνη ασφαλείας, στις κινήσεις που θα κάνουμε. Θα πρέπει να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, το επόμενο διάστημα, τη συντεταγμένη ελληνική χρεοκοπία πρέπει να τους την παρκάρουμε, στο σπίτι τους μέσα».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, εκτίμησε ότι δεν μπορούν να «πετάξουν» εκτός τη χώρα τόσο εύκολα, αλλά πρέπει, όπως είπε, «να καταλάβουμε ότι η Ευρώπη, εάν πας να τινάξεις στον αέρα όλο το σύστημα διάσωσης που έχει για άλλες χώρες, δεν έχει δυσκολία να σε πετάξει έξω».

«Δηλαδή, θα σε κάνει Ιφιγένεια, αυτό θέλει η διεθνής κερδοσκοπία… Θα γίνουμε Ιφιγένεια, για να πνεύσει ούριος άνεμος στις παγκόσμιες αγορές», πρόσθεσε.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: