15.5.12

Ο Βόλος υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα...


Σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου θα περάσει από την πόλη του Βόλου η Ολυμπιακή Φλόγα, στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012», μεταφέροντας το μήνυμα της πανανθρώπινης ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών.
Ο Δήμος Βόλου έχει προγραμματίσει Τελετή Υποδοχής της Φλόγας, που θα...
πραγματοποιηθεί στις 4:30 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου (πλατεία Τάσσου), η οποία θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά.

Όπως είναι γνωστό, το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε την Πέμπτη 10 Μαΐου από την Αρχαία Ολυμπία.
Στο πλαίσιο της ειδικής διαδρομής που έχει καταρτιστεί επί ελληνικού εδάφους, η Ολυμπιακή Φλόγα θα φθάσει στο Βόλο σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου 2012 νωρίς το απόγευμα.

Οι Λαμπαδηδρόμοι κρατώντας το κατεξοχήν σύμβολο της Ολυμπιακής ιδέας και ακολουθώντας την ειδική διαδρομή που έχει καταρτιστεί από την ΕΟΕ θα καταλήξουν στο Δημαρχείο, όπου θα γίνει και η τελετή Αφής και Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η διαδρομή
Tο Ολυμπιακό Φως θα φτάσει στο Βόλο σήμερα και θα παραληφθεί από τον πρώτο Λαμπαδηδρόμο στις 4.21 το απόγευμα. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι λαμπαδηδρόμοι που θα μεταφέρουν τη Φλόγα είναι: Σταδίου - Πολυμέρη - Δημητριάδος και στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Σόλωνος θα γίνει η παράδοση της Φλόγας από τον προτελευταίο, στον τελευταίο λαμπαδηδρόμο, ο οποίος στις 4.39 μ.μ. θα φτάσει στην πλατεία Τάσσου μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου και θα ανάψει το βωμό που θα έχει τοποθετηθεί σε ειδική εξέδρα...
http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: