3.5.12

Αντισυγκέντρωση σε Σαμαρά, Ντόρα, Καμμένο…


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόλμησε και έκανε τη δική του συγκέντρωση την ίδια μέρα με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων στη Θεσσαλονίκη
Ήθελε θάρρος να οργανώσεις εκδήλωση για... τον πολιτισμό το ίδιο απόγευμα που τρεις πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούσαν την τελευταία προεκλογική τους ομιλία στη Θεσσαλονίκη . Ο Σαμαράς στη ΔΕΘ από τη μια , η Ντόρα με τον Καμένο από την άλλη στο λιμάνι. Το θέατρο Αυλαία πάντως στο «κέντρο» της πόλης ήταν κατάμεστο. Οι οπαδοί με τα σημαιάκια προτίμησαν να πάνε αλλού , όσοι όμως ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό ως κίνητρο ανάπτυξης σε αυτή τη πόλη έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που οργάνωσαν οι υποψήφιοι για την Α΄Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Πιτσιώρας και Ευα Καιλή.
Πρώτος και καλύτερος, ένθερμος υποστηρικτής των υποψηφίων ,ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης . Παραβρέθηκαν ακόμη σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι αλλά και οι ισχυροί άνθρωποι του πολιτισμού. Ο Γιάννης Πιτσιώρας άλλωστε είναι πρόεδρος του ελληνοισπανικου κέντρου πολιτισμού , αντιπρόεδρος « Φίλων των Δημητρίων » μέλος του συλλόγου φίλων της κρατικής ορχήστρας .
Η πιο λαμπερή παρουσία πάντως της βραδιάς ήταν η Ζωή Λάσκαρη. Η αξιαγάπητη ηθοποιός η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Γιάννη Πιτσιωρα και ήρθε στην εκδήλωση για να εκφράσει έμπρακτα την υποστήριξη της.

Ήταν ένα μακρύ... ζεστό… απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη ευτυχώς όμως ο καύσωνας της κομματικής έξαρση αντισταθμίστηκε προς το βραδάκι με δροσιά πολιτισμού…


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: