20.5.12

Στην «ουρά» οι Ελληνίδες για μια ματιά του Μπέκαμ...


Η παρουσία του Άγγλου σούπερ σταρ στη χώρα μας ήταν ιδιαίτερα διακριτική
Με τη χαρά έμειναν οι Ελληνίδες θαυμάστριες του Ντέιβιντ Μπέκαμ! Παρά τη σχεδόν διήμερη παραμονή του στη χώρα μας, η παρουσία του Aγγλου σούπερ σταρ ήταν... ιδιαίτερα διακριτική, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού πολλές θαυμάστριές του που αψήφησαν το κρύο και τη βροχή προκειμένου να δουν από κοντά τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή.

Οταν έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες πως ο Μπέκαμ θα έρθει στη χώρα μας για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, αμέσως ξέσπασε «κόκκινος συναγερμός». Πολλές θαυμάστριες του ποδοσφαιριστή θεώρησαν πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον δουν από κοντά και, παρά τη βροχόπτωση και το κρύο τις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα, βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο ελπίζοντας σε ένα αυτόγραφο και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Μπέκαμ, σύμφωνα με την «Espresso της Κυριακής» παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός αλλά από… απόσταση, αφήνοντας μάλλον μια πικρή γεύση στο γυναικείο φύλο που αδημονούσε να τον δει από κοντά. Προτού ακόμα φτάσει στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την τελετή αφής, ο Μπέκαμ μας είχε προϊδεάσει για το διακριτικό της επίσκεψής του. Κανείς δεν κατάφερε να τον απαθανατίσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά ούτε φυσικά και στο ξενοδοχείο. Οση ώρα τον έψαχναν θαυμάστριες και φωτογράφοι, εκείνος χαλάρωνε κάνοντας μασάζ και σπα στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού όπου διέμενε και στη συνέχεια μετέβη στο Καλλιμάρμαρο.

Η Αθήνα είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της και πολλοί υπέθεσαν πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να φύγει από την πατρίδα μας χωρίς να πάρει μια γεύση από την ελληνική φιλοξενία. Το βράδυ της Πέμπτης έγινε ο «κακός χαμός» σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, από τα λίγα που ήταν ανοιχτά, όταν πολλές θαυμάστριες ξεροστάλιαζαν έξω από μαγαζί. Οι φήμες πως ο Μπέκ [Κανείς δεν τον φωτογράφισε στο αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο. Οση ώρα τον έψαχναν, εκείνος έκανε μασάζ και σπα.] καμ θα έπαιρνε γεύση από… μπουζούκια δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, κάτι που στεναχώρησε πολλές φαν του, οι οποίες έστησαν «καραούλι» έξω από το νυχτερινό κέντρο αψηφώντας το κρύο. Το μόνο που τελικά απόλαυσε ο Μπέκαμ ήταν ένα πριβέ δείπνο σε εστιατόριο ξενοδοχείου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής αποστολής.

Ως γνήσιος σταρ, θέλησε να μοιραστεί τις συγκινητικές στιγμές που έζησε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τα δεκαοκτώ εκατομμύρια θαυμαστών του στο Facebook, με τον «Μπεκς» να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες από τα όσα έζησε στη χώρα όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896. Τα σχόλιά του μάλιστα ήταν άκρως κολακευτικά για τη χώρα μας και τα όσα έζησε το διήμερο της παραμονής του στην Αθήνα.

Και αφού φώτισε την γκρίζα καθημερινότητα των τελευταίων ημερών με τη λαμπερή παρουσία του, ο Αγγλος σούπερ σταρ αναχώρησε για την πατρίδα του αργά το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με την Ολυμπιακή Φλόγα και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής αποστολής (τους οποίους «κάλυψε» η... βαριά σκιά του Μπέκαμ και σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε), αφήνοντας τις θαυμάστριές του με το παράπονο ότι πέρασε από τα πάτρια εδάφη μεν, δεν τον άγγιξαν δε!

«Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα» λέει το τραγούδι και κάπως έτσι θα αισθάνθηκαν όσες συνάντησαν τυχαία τον Μπέκαμ στο Κολωνάκι και απορούσαν. Ο άσος των Λος Αντζελες Γκάλαξι δεν πήγε να απολαύσει τον καφέ του, ούτε να κάνει τα ψώνια του. Επισκέφτηκε το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών, όπου συνομίλησε με τα μικρά παιδιά, τα οποία εκδήλωσαν την αγάπη και τη λατρεία τους στον 37χρονο ποδοσφαιριστή.

Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Μπέκαμ ήταν εξοικειωμένος και φιλικός με τα παιδιά, αστειεύτηκε μαζί τους και τους μίλησε για το ποδόσφαιρο και τις αξίες του αθλητισμού.

«Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Όταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μια καλή φυσική κατάσταση» δήλωσε.

Ντυμένος σπορ αυτή τη φορά και συνηθισμένος στις εκδηλώσεις λατρείας, ο ποδοσφαιριστής μίλησε και για το ποδοσφαιρικό μέλλον του, καθώς αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμα δύο χρόνια, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συμμετάσχει στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: