3.5.12

Οι επτά δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν στους εκλογές με τους Ανεξάρτητους Ελληνες...

Επτά δημοσιογράφους συμπεριλαμβάνουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, όπου δεσπόζουν οι μορφές των Τέρενς Κουίκ και Γιάννη Δημαρά.
Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας)
Απόφοιτος του... Παντείου, από το 1966 εργάσθηκε σε «Έθνος», «Φως των Σπορ», «Σημερινά» και ως ανταποκριτής στην Αθήνα της εφημερίδας «The Sun». Το 1976 ανέλαβε την οργάνωση της ΕΤ3, έμεινε ως το 1989 παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κατόπιν πήγε στο δελτίο του ΑΝΤ1 όπου έμεινε για μια δεκαετία, πέρασε κι από το ραδιόφωνο του ομίλου κι ακολούθησαν περάσματα από το STAR, το ALTER, το BLUE SKY και το KONTRA CHANNEL ενώ συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «Ελεύθερος», «Ελεύθερος Τύπος», «Απογευματινή», «Βραδυνή», «Πρωινή», «Ελευθεροτυπία» και «Χώρα».
*TIP: Έχει παίξει και στην ταινία «Ο αντιφασίστας» του 1972 με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά. Στην ουσία υποδύθηκε τον εαυτό του, όπου ως Τέρενς Κουίκ παίρνει συνέντευξη στην αρχή της ταινίας από τον κεντρικό ήρωα «Νικόλα Μαντσολίνι», που υποδύεται ο Βουτσάς!

Γιάννης Δημαράς (Β’ Αθηνών)
Εγραψε ιστορία στην τηλεόραση με τις εκπομπές «Ρεπόρτερς» και «Τρεις στον Αέρα» (με Κώστα Χαρδαβέλλα και Γιώργο Λιάνη) στην ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80 ενώ πέρασε από τις εφημερίδες «Αθηναϊκή», «Εξπρές», «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Τα Νέα» κι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΥΕΝΕΔ (εκπομπή «Ρεπόρτερς»), MEGA ( «Πρωινό Παράθυρο»), ΕΡΤ1 («Τρεις στον αέρα»), ΚΑΝΑΛΙ 5, ALTER, ALPHA, EXTRA και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΪ, FLASH και PLANET.
*Βουλευτής: με το ΔΗΚΚΙ το 1996 και με το ΠΑΣΟΚ τρεις φορές (2004, 2007, 2009).
*ΤΙΡ: Υπήρξε μπασκετμπολίστας: ξεκίνησε την καριέρα του το 1965 από τον Αμύντα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (1969-73), με τον οποίο κατέκτησε 4 πρωταθλήματα ενώ τη σεζόν 1969-70 εργάστηκε ως προπονητής του Αθηναϊκού!

Βασίλης Χήτος (Ιωάννινα)
Αστυνομικός συντάκτης στον «Ελεύθερο Τύπο», το φθινόπωρο του 1992 μπαινόβγαινε στην Αλβανία ως ανταποκριτής του ΑΝΤ1. Τον Ιούνιο του 2000 επέστρεψε στην Αθήνα, ως τον Σεπτέμβριο του 2009 ως αστυνομικός ρεπόρτερ.
*ΤΙΡ: Προ ημερών το όνομά του ενεπλάκη από την πρώην εφημερίδα του σε ρεπορτάζ που αφορούσε σχέσεις με την ΕΥΠ, κάτι που τόσο η υπηρεσία, όσο και ο ίδιος διεύψευσαν.

Βάνα Αγγελογιάνη (Α’ Θεσσαλονίκης)
Εργάστηκε σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως κειμενογράφος και διευθύντρια δημιουργικού. Την καριέρα της την άρχισε στην ΕΡΑ το 1988 στην πρωινή εκπομπή «Είμαστε στον Αέρα» και στη συνέχεια στο νεοσύστατο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ FM102. Παράλληλα παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ 98,4 την εκπομπή «Με γυναικεία Μάτια» και αποκτά κοσμική στήλη στη «Μακεδονία».
*ΤΙΡ: Το 1990 δημιούργησε τη δική της διαφημιστική εταιρεία UNIQUE PLAN.

Σωτήρης Στανωτάς-Τόγκας (Επικρατείας)
Είναι στη μάχιμη δημοσιογραφία από το 1969 από την εφημερίδα «Εθνος». Κατόπιν πέρασε από τις εφημερίδες «Τα Νέα» και Βήμα» του ΔΟΛ, καθώς και το περιοδικό «Ταχυδρόμος» από το 1976 μέχρι το 1987 για να ακολουθήσουν «Καθημερινή», «Βραδυνή», «Απογευματινή», τηλεόραση στην ΕΤ1 και ράδιο στον ΑΘΗΝΑ 9.84. Οργάνωσε ως Γενικός Διευθυντής τους ραδιοφωνικούς σταθμούς SEVEN και Αιγαίο FM.
*ΤΙΡ: Βρέθηκε στο πλαίσιο δημοσιογραφικών αποστολών σε κάθε γωνιά της Γης, ενδεικτικό πως ήταν στα νησιά Φόκλαντς κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Ειρήνη Παπαγιάννη (Καβάλα)
Από το 1999 ασκεί το επάγγελμα της δημοσιογράφου, ξεκινώντας ως συντάκτρια ύλης σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας. Στη συνέχεια και για 5 χρόνια εργάστηκε σε δημοσιογραφικό ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια, επανήλθε στο χώρο του έντυπου Τύπου. Από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 εργάσθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας CENTER TV, στον οποίο πέρα από την παραγωγή ρεπορτάζ, είχε την ευθύνη σύνταξης και παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς επίσης και την επιμέλεια και παρουσίαση καθημερινής πολιτικής εκπομπής με τίτλο «Το θέμα της Ημέρας». Σήμερα εργάζεται στο δημοσιογραφικό site dailynews24.gr.

* Υποψήφιος δημοσιογράφος με το κόμμα είναι και ο εκδότης Αθανάσιος (Σάκης) Παπαδημητρίου στη Δράμα.

http://www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: