22.5.12

Ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ, απειλούν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα...


Έντονες αντιδράσεις για την τοποθέτηση Κοντογιάννη, στις λίστες της ΝΔ...

Αποφασισμένοι ακόμα και να ψηφίσουν άλλο κόμμα από τη Νέα Δημοκρατία δηλώνουν ψηφοφόροι και στελέχη της στο νομό Ηλείας, μπροστά στο ενδεχόμενο της τοποθέτησης του Γιώργου Κοντογιάννη σε μια από τις δύο πρώτες σίγουρες εκλόγιμες θέσεις στο... ψηφοδέλτιο με λίστα στο νομό. Το κλίμα τις τελευταίες ημέρες, που «διαρροές» διαχέουν προς την κοινή γνώμη το ενδεχόμενο αυτό, έχει γίνει εκρηκτικό, την ώρα που κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας - Δημοκρατικής Συμμαχίας ή καλύτερα Αντώνη Σαμαρά - Ντόρας Μπακογιάννη, που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες το απόγευμα και την επιθυμία της τελευταίας να τοποθετηθούν σε εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 17ης Ιουνίου, βασικοί συνεργάτες της όπως ο Γιώργος Κοντογιάννης, το πολιτικό σκηνικό στην Ηλεία έχει «πάρει φωτιά».

Η δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας Γιώργου Χήνου για το θέμα, είναι χαρακτηριστική. «Στην πολιτική το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να διαθέτει κάποιος είναι η ηθική. Οι βουλευτικές έδρες δεν απονέμονται αλλά κατακτώνται μαζί με την εμπιστοσύνη των πολιτών με αγώνες και θυσίες. Αν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τη τραγική κατάσταση της πατρίδας επιθυμούν να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη θα το βρουν μπροστά τους. Η πατρίδα και η παράταξη της ΝΔ έχει ανάγκη από μαχητές και όχι από κατ' απονομή βουλευτές». Μια δήλωση η οποία εκφράζει απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί στη ΝΟΔΕ Ηλείας, τα μέλη της οποίας δεν αποκλείεται να φτάσουν σε ακραίες κινήσεις.
πηγη dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: