7.5.12

Επιβάλλεται η συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ και Κουβέλη...


Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, (REAL FM), αναφέρθηκε στην δύσκολη θέση που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. Είναι ώρα να ανασυνταχθεί το κόμμα, είπε, ενώ επεσήμανε ξανά, την... πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ .
«Δύσκολη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ, ήταν μία μεγάλη ήττα για εμάς και γνωρίζαμε ότι ξεκινήσαμε από πολύ πιο χαμηλά, τα μηνύματα τα είχαμε».
«Το ΠΑΣΟΚ τώρα πρέπει να ανασυνταχθεί, το κεντρικό σημείο για το οποίο φτάσαμε στο 13% ήταν ότι οι πολίτες καταδίκασαν την πολιτική μας, δεν πείστηκε ο κόσμος ότι δεν ήταν επιλογή μας και ακολουθήσαμε ένα μονόδρομο και πιστεύω ότι μετά από αρκετά χρόνια η ιστορία θα το καταγράψει διαφορρετικά» είπε η κ. Γεννηματά , ενώ στη συνέχεια είπε «να κυβερνηθεί η χώρα και αυτή η ευθύνη τώρα βαραίνει τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ».
«Είπαμε ότι δεν θα στηρίξουμε μία κυβέρνηση το δικομματισμού, προτείναμε να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με βασικό στόχο να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και επιβάλλεται να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Φώτης Κουβέλης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: