10.5.12

Ελάτε να οργανωθούμε...


Το φελέκι μου μέσα...

Ποιος νομίζετε ότι είναι ο άνθρωπος που θέλει και πασχίζει περισσότερο από όλους τους άλλους για να σχηματισθεί κυβέρνηση.
Πολλοί θα σπεύσουν να πουν η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε. Άλλοι θα...

νομίσουν ότι είναι ο Μπαρόζο κι ο Ρομπάι. Μερικοί θα πουν η Λαγκάρντ και οι αγορές της.
Δεν είναι λίγοι βέβαια αυτοί που θα υποστηρίξουν ότι τον σχηματισμό κυβέρνησης τον θέλουν πιο πολύ ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος για να μην πάθουν δεύτερο κάζο μέσα σε ένα μήνα.
Μερικοί πονηροί θα πουν ότι είναι οι τραπεζίτες , οι βιομήχανοι και οι μεγαλοκαρχαρίες του κράτους.
Κι όμως όλοι αυτοί που θα δώσουν τις παραπάνω απαντήσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου γιατί ένας είναι ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους στην Ελλάδα και ίσως και στην Ευρώπη να σχηματισθεί κυβέρνηση.
Είναι ο ΝΙΚΟΣ ΦΕΛΕΚΗΣ ο οποίος από τότε που τον έδιωξαν από τον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, έχει πιάσει στασίδι στης Στάη και προσπαθεί με περίσσεια προθυμία και ύποπτη επιμονή να τους τσουβαλιάσει όλους προκειμένου να σχηματισθεί αυτή η περιβόητη κυβέρνηση.
Τώρα οι πληροφορίες που κυκλοφορούν ότι το κάνει γιατί έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι σε περίπτωση συγκυβέρνησης θα αναλάβει πρόεδρος της ΕΡΤ, για να βγάλει το παντεσπανάκι του που του έχει λείψει, ελέγχονται ως… ακριβείς.
Ελάτε ρε παιδιά να οργανωθούμε να φτιάξουμε μια κυβέρνηση της προκοπής που θα αποκαταστήσει τον Φελέκη γιατί αλλιώς τον βλέπω να λειώνει κι άλλα παντελόνια στο στασίδι της Στάη.
Το φελέκι μου μέσα.

Bob Bob

Δεν υπάρχουν σχόλια: