7.5.12

Τα νέα πρόσωπα από την Κρήτη...


Πέρα από την σημαντική ανατροπή που δημιουργεί η λαϊκή ετυμηγορία στην πολιτική σκηνή της χώρας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη του σταυρού σε επίπεδο Κρήτης, αλλά και οι ανατροπές που έφεραν σε πρόσωπα αυτές οι κάλπες .

Με βάση τα δεδομένα που δημιουργούν τα ...
επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών περίπου στο 99,06% του εκλογικού σώματος, στο Νομό Ηρακλείου η ΝΔ βγάζει 3 βουλευτές και από 1 το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ , το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Αυτό σημαίνει ότι , από πλευράς ΝΔ , εκτός από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα στους σταυρούς (δείτε εδώ) βουλευτική έδρα παίρνει ένας νέος άνθρωπος ο Μάξιμος Σενετάκης ενώ επανακάμπτει στη Βουλή ο Γ. Δεικτάκης.. Ακολουθεί ο κ.Ματαλιωτάκης ως πρώτος επιλαχών.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ τη βουλευτική έδρα καταλαμβάνει ο Β. Κεγκέρογλου ενώ την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει ο Μ. Κριτσωτάκης.

Με τη Δημοκρατική Αριστερά, εκλέγεται ο Γ. Μιχελογιαννάκης, ο Νότης Μαριάς με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ μία έδρα καταλαμβάνει και το ΚΚΕ με τον Μανώλη Συντιχάκη.

Στο Λασίθι μένουν οι κ.Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης. Στο Ρέθυμνο ο κ.Όθωνας εκλέγεται εκ νέου, ενώ έδρα παίρνει και ο Ανδρέας Ξάνθος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα Χανιά τέλος, ο Μανούσος Βολουδάκης από τη ΝΔ, με την δεύτερη έδρα και τρίτη έδρα να καταλαμβάνεται από τους κ. Βιρβιδάκη και Γύπαρη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ την έδρα διεκδικούσαν οι κ.Σταθάκης και Ευαγγελία Βαγιωνάκη, με το Γιώργο Σταθάκη, τελικά, να επικρατεί.

Εκτός Βουλής μένουν οι κ.Παρασύρης, Σκραφνάκη, Βαλυράκης, Δαμιανάκης και Κουρουπάκη...

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: