9.5.12

Θ.Τζήμερος και Σ.Μάνος "έριξαν πόρτα" στη ΝΔ! ...


Κάθετη άρνηση ένταξης στη ΝΔ, αλλά επίσης και συνεργασίας με το κόμμα της Ν.Μπακογιάννη από τoν Θ. Τζήμερο. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, είναι προφανές, συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαστε κεντροδεξιά» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Flash, o...
πρόεδρoς του κόμματος Δημιουργία Ξανά Θ. Τζήμερος.

Ο Θ.Τζήμερος απέκλεισε και την πιθανότητα συνεργασίας με την Ντόρα Μπακογιάννη κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μόνον με το Στέφανο Μάνο, λέγοντας:

«Με την κ. Μπακογιάννη επίσης δεν υπάρχει πιθανότητα, γιατί έχουμε εντελώς διαφορετική πολιτική κουλτούρα. Η πιο συγγενική, ας πούμε, πολιτική ομάδα είναι η Δράση και ο Στέφανος Μάνος» είπε.

Από την άλλη πλευρά ο Σ,Μάνος αρνείται να συνεργαστεί με τη ΝΔ, αλλά "το συζητά" για ΔΗΣΥ.

«Είναι ευκολότερο και πιο λογικό να υπάρξει συνεργασία της Δράσης με τη Δημοκρατική Συμμαχία παρά με τη ΝΔ σε ενδεχόμενες νέες εκλογές» τόνισε ο Στέφανος Μάνος, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Μάνος, μιλώντας στον Real fm αναρωτήθηκε πόσο αξιόπιστη είναι η προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να συνενώσει την κεντροδεξιά, όταν ο ίδιος τη διέλυσε, διώχνοντας στελέχη.

«Είναι τερτίπι της τελευταίας στιγμής μπροστά στην απελπισία των αποτελεσμάτων;», διερωτήθηκε.

«Η λύση θα βρεθεί μέσα από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει απ' έξω. Είναι δύσκολη και δυσάρεστη δουλειά που πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος της Δράσης....

defencene.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: