9.5.12

Η "κατάρα", που κυνηγάει την Εύα ...


Την επόμενη φορά θα πρέπει να βρει εκλογική περιφέρεια μακριά από τον αρχηγό του κόμματος μιας και η «κατάρα» της χαμένης έδρας δείχνει να κυνηγά κατά πόδας την Εύα Καϊλή.

Η... νεαρή Θεσσαλονικιά υποψήφια του ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός ότι όχι μόνο εξελέγη στην Α Θεσσαλονίκης αλλά πήρε και την πρωτιά σε σταυρούς θα μείνει κατά πάσα βεβαιότητα εκτός Βουλής μιας και την έδρα θα την πάρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και επί σειράν ετών πρώτος βουλευτής Θεσσαλονίκης θα κρατήσει την έδρα του εκεί και όχι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου τελικά εκλέγεται επίσης ένας βουλευτής, ο πρώην υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου.

Για την Εύα Καιλή θα είναι η δεύτερη φορά στην πολιτική της διαδρομή που παρά την εμπιστοσύνη που της έδωσαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, θα χάσει τελικά την έδρα της από αρχηγό του κόμματος.

Την προηγούμενη φορά η κυρία Καϊλή και συγκεκριμένα το 2004 έχασε την έδρα όταν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κρατήσει την έδρα του στην Α' Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η επιλογή της έδρας από τον Αντώνη Σαμαρά ανάμεσα στην Μεσσηνία και την Μαγνησία όλα δείχνουν πως ο ευνοημένος θα είναι τελικά ο Θανάσης Νάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα στον τόπο καταγωγής του στην Μεσσηνία, αφού εκεί το κόμμα εκλέγει δυο βουλευτές, και θα αφήσει στον Θανάση Νάκο την έδρα της Νέας Δημοκρατίας στην Μαγνησία.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: