25.5.12

Πολυτελέστατο τζιπ ετοιμαζόταν να πάρει ο Άκης...


Αξίας 81.300 ευρώ με κουρτίνες, ψυγείο και DVD...
Πολυτελέστατο τζιπ αξίας 81.300 ευρώ με κουρτίνες, ψυγείο και DVD ετοιμαζόταν να πάρει ο Άκης το 2010, τη χρονιά δηλαδή που ξεκινούσε η μεγάλη κρίση για όλους του Έλληνες.

Η... πρόθεση του πρώην υπουργού για ακόμη μία προκλητική αγορά προκύπτει από το αρχείο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» στο αρχείο του πρώην υπουργού εντοπίστηκε έγγραφο της αντιπροσωπείας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολυτελούς τζιπ, ενώ υπήρχαν και ιδιόχειρες σημειώσεις με τα επιπλέον αξεσουάρ που απαιτούσε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου όπως DVD player και στα πίσω καθίσματα, ασύρματο τηλέφωνο και Bluetooth, κουρτίνες στα παράθυρα και ψυγείο στο πορτ μπαγκάζ.

Φωτοτυπία του εγγράφου δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα όπου αποδεικνύεται ότι η παραγγελία του τζιπ δεν έγινε σε ελληνική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά απευθείας στη Γερμανία.

Ας σημειωθεί ότι η παραγγελία για το υπερπολυτελές τζιπ έγινε πριν ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους που τους οδήγησε, τελικά, στη φυλακή.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: