5.5.12

Όταν ο Καρατζαφέρης ήταν περιζήτητο μοντέλο...


kourdistoportocali
Σήμερα είναι πρόεδρος κόμματος που συμμετέχει στις εκλογικές μάχες και εκπροσωπεί μία μερίδα Ελλήνων πολιτών στη Βουλή. Κάποτε, όμως, και συγκεκριμένα τη δεκαετία του '70 ήταν μοντέλο.

Διατηρούσε μάλιστα τότε το... δικό του καλλιτεχνικό γραφείο, που σήμερα αποκαλούμε πρακτορείο μοντέλων. Εκεί γνώρισε και τη γυναίκα που έμελλε να βρίσκεται στο πλευρό του από τότε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τη Βένη Καρατζαφέρη που είχε βρεθεί στο πρακτορείο του Γιώργου Καρατζαφέρη για να ακολουθήσει την καριέρα φωτομοντέλου. Διέθετε άλλωστε και τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όμως δεν την άφησε να προχωρήσει και για πολύ καθώς την ήθελε μόνο για... εκείνον αφού ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της, όπως και εκείνη βέβαια.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που έχουμε στα χέρια μας ο Γιώργος Καρατζαφέρης ποζάρει ως άλλος... Μπόσλεϊ στους Άγγελους του Τσάρλι, έχοντας όμορφα και καλλίγραμμα μοντέλα γύρω του. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στα νιάτα του, πόζαρε για πολλές διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και καταχωρήσεις σε περιοδικά της εποχής.

http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/41715-ekloges-2012-o-top-model-giorgos-karatzaferis

Δεν υπάρχουν σχόλια: