17.5.12

«Όχι» στην αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη ...


Το πρώτο «όχι» στην αίτηση αποφυλάκισή της άκουσε και η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Με πρότασή του στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Γιώργος Βούλγαρης εισηγείται την... παραμονή της Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές Κορυδαλλού αφού όπως θεωρεί εξακολουθεί να είναι ύποπτη φυγής αλλά και ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Ο εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη τη βαρύτητα της πράξης που αποδίδεται στη Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει- σύμφωνα με πληροφορίες- στην πρότασή του πως σε περίπτωση που αποφυλακιστεί ενδεχομένως να επιχειρήσει να συγκαλύψει παλαιότερες εγκληματικές πράξεις.

Ως προς τον ισχυρισμό της ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού ο εισαγγελέας αντιτείνει ότι κι άλλες μητέρες βρίσκονται στον Κορυδαλλό, όπως και αρκετά ανδρόγυνα που κρατούνται για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Βίκυ Σταμάτη στη φυλακή «δεν έχουν εξαλειφθεί» κατά τον εισαγγελέα, ενώ η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη στο πλαίσιο της οποίας ερευνώνται νέα αδικήματα και νέοι ύποπτοι λογαριασμοί.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: