8.5.12

Ηλία, εσύ τι εικόνα είχες?...


















Είναι πολύ πιθανόν τη δική μας. Γιατί αν δεν είχες την εικόνα που έδωσε με την εκτίμηση του, το NONEWS-NEWS, τι σόι μετρ θα ήσουν?
Τα 'χεις δει (και τα ξέρεις πάρα πολύ καλά), αλλά να στα θυμίσουμε.
Το μεσημέρι της Κυριακής, δίναμε στη ΝΔ 20,8 (τελικό αποτέλεσμα 18,9). Τον ΣΥΡΙΖΑ (υπό τον τίτλο "Kανει την έκπληξη ο Τσίπρας") στο 15,8 (τελικό αποτέλεσμα 16,7), μία μονάδα πίσω από το ΠΑΣΟΚ. Και με την παρατήρηση της πτωτικής τάσης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά και για τα υπόλοιπα κόμματα η εικόνα ήταν ( και μιλάμε πάντα για τις 2 το μεσημέρι ! ):
ΚΚΕ 8,5 (τελικό αποτέλεσμα)
Καμμένος 10,2 (τελικό 10,6)
ΔΗΜΑΡ 5,1 (τελικό 6,1)
ΔΗΣΥ 2,5 (τελικό αποτέλεσμα)
ΛΑΟΣ 2,4 (τελικό 2,9)
ΜΑΝΟΣ 1,8 (τελικό αποτέλεσμα).
Να συμπληρώσουμε πως εξαιρουμένου του Μάνου, εκτιμήσαμε γύρω στο 6, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, τη ψήφο στο Άλλο Κόμμα.
Ηλία, ήταν 2:41 το μεσημέρι. Να σου θυμίσουμε την εκτίμηση του NONEWS-NEWS στις 11:30 για το δικομματισμό?

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ

ΝΔ: από 16,5 - 23
ΠΑΣΟΚ: από 13 - 17.

Κι ήταν μόλις 11:30 το πρωί και η εκτίμηση μας αφορούσε τις 3 πρώτες ωρες της ψηφοφορίας. Εσύ, τι έλεγες εκείνη την ώρα στους συνεργάτες του για το δικομματισμό?
Και αναγκαζόμαστε να τα πουμε όλα αυτα,που είναι γνωστα, γιατί χθες το βράδυ στην εκπομπή του μεγάλου ηττημένου (σε μια ακόμη εκλογική μάχη) Ντερμπεντέρη , είπες,... με τρόπο ισοπεδωτικό "εμείς που ξεραμε, βλέπαμε τι γραφαν τα blogs και γελάγαμε".
Φυσικά δεν εννοούσες και το NONEWS-NEWS. Αλλά, δεν το είπες. Οπότε, για τους τηλεθεατές εκείνους που δεν σε ξέρουν τόσο καλά όσο εμείς , να ερχόταν ενδεχομένως στα χείλη τους - σχετικά με το γέλωτα- το "γελά ο γελοίος καν τι μη γελοίον ει".
Πράγμα που - όσο θυμό κι αν είχαμε, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να εκστομίσουμε για σένα.

Με βαθύτατη εκτίμηση
NONEWS-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: