12.5.12

Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία παρέσυρε παρέα φοιτητών ...


Έναν νεκρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ - Ένας ακόμη άνδρας σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο - Στη νευροχειρουργική κλινική νοσηλεύεται ο τρίτος - Το αλκοόλ ... η αιτία.
Με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, το σοβαρό τραυματισμό ενός δεύτερου και τον ελαφρύτερο τραυματισμό ενός τρίτου ξεκίνησε η σημερινή μέρα.

Περίπου στις...
06.00 το πρωί, αυτοκίνητο μάρκας smart, παρέσυρε μία παρέα φοιτητών στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο ύψος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας. Πρόκειται για φοιτητές, ηλικίας από 17 ως 25 ετών, από τη Λευκάδα και τη Νάξο.

Δυστυχώς ο ένας από τους πεζούς ήταν ήδη νεκρός, όταν έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 25χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται με ρήξη κρανίου και σπλήνας, ενώ στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο τρίτος φοιτητής.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Ηρακλειώτης οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive η παρέα των φοιτητών προερχόταν από νυχτερινή διασκέδαση και έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ βγήκε στη μέση του δρόμου. Ο Ηρακλειώτης οδηγός του smart δεν μπόρεσε να τους αποφύγει, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Σε πλύση του οδοστρώματος προχώρησε όχημα της Πυροσβεστικής που κλήθηκε...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: